Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Maybach met chauffeur

image
Ervaring

+1
Chauffeurstelefoon
Den Haag

Tarief: op aanvraag
Bedrijf met KvK

Telefoonnummer
www.huureenmaybach.nl

Bekeken: 4044 keer

Maybach met chauffeur
Via www.huureenmaybach.nl kunt u meer informatie verkrijgen.

Om net even dat extra vleugje exclusiviteit toe te voegen aan uw evenement of bijvoorbeeld trouwdag, heeft de Chauffeurstelefoon, exclusief voor Nederland de beschikking over een maybach met chauffeur.

Voor bedrijven, multinationals, ambassades en evenementenbureaus is een maybach een gedroomd "public-relationinstrument". Wij bieden u de garantie dat uw hooggeplaatste gasten, topdiplomaten, industriëlen en personaliteiten uit de showbusiness met gepaste egards ontvangen en vervoerd worden.
Of het nu voor een paar uur, een dag, een week of zelfs langere tijd is, voor speciale gasten of bijzondere evenementen. De Maybach overtreft ieders verwachtingen. Ook binnenin ontbreekt het aan niets, de auto is uitgevoerd met alle mogelijke denkbare luxe′s, multimedia en comfort. Als u het scherm tussen de chauffeur en het achtergedeelte sluit, is de achterbank naast geblindeerd ook geluidsdicht voor de chauffeur en kunt u in privacy uw gesprekken voeren.


Werkgebied:
Den Haag, Voorburg, Rijswijk, Leidschendam, Wassenaar, Nootdorp, Wateringen, Delft, Voorschoten, Den Hoorn, Kwintsheul, Delfgauw, Zoetermeer, Poeldijk, Pijnacker, Ter Heijde, Schipluiden, Honselersdijk, Leiden, Monster, Zoeterwoude, Katwijk, Naaldwijk, Valkenburg, Oegstgeest, Rijnsburg, De Lier, 's-Gravenzande, Gelderswoude, Berkel en Rodenrijs, Benthuizen, Leiderdorp, Rotterdam, Maasdijk.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Chauffeurstelefoon
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
(+) De chauffeursdienst was uiterst goed verzorgd. Ik ga hier zeker vaker gebruik van maken. De studentchauffeur die mij kwam halen zag er ook uiterst verzorgd uit, heel belangrijk
Jeroen | Amsterdam 04-05-07
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×