Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

XBOX 360 flash ombouw Zwolle/ Kampen, de beste, de goedkoopste

image
Ervaring

0
Console Ombouw Zwolle
Zwolle

Tarief: 20
Particulier aanbod/vraag

consoleombouwzwolle.wordpress.com/xbox-360

Bekeken: 1918 keer

XBOX 360 flash ombouw Zwolle/ Kampen, de beste, de goedkoopste
Welkom bij Console Ombouw Zwolle, een bekend adres in een nieuw jasje, met een deskundige die meer dan 25 jaar zelf gamer is!

Tot voor kort was de 360 DVD drive firmware hack/flash zo ongeveer de enige manier om gebrande 360 games/backups af te spelen op je 360. Ook de meest eenvoudige en goedkope manier. De DVD drive in je eigen 360 werd geflashed met een custom firmware, waar de unieke key/sleutel uit je eigen 360 drive) werd geinjecteerd.

Inmiddels zitten we alweer op iXtreme LT3.0. En veel 360 DVD drives kunnen nog geflashed worden met deze gehackte/custom firmware (de 360 Slim DVD drives echter niet, de oude 360 Fat drives wel). Afhankelijk van het type drive dat in je 360 zit, begint de 360 DVD flash bij 20 Euro.

Met de komst van de LT3.0 firmware zijn er echter een aantal nadelen gekomen bij de DVD firmware flash. Indien je games hebt gebrand voor oudere firmwares, dan zijn deze niet/moeilijk af te spelen op je 360 met de nieuwe LT3.0 firmware. Je zal ze dan ook opnieuw moeten branden. Daarnaast moet je deze branden met een specifiek merk Lite On brander, die je dus apart zal moeten kopen en in je PC plaatsen.

Het branden van 360 games is dan ook van relatief eenvoudig tot een vrij ingewikkelde en lastige zaak geraakt. Daarom adviseer ik de ombouw van de 360 met de 360Key. Er zijn een groot aantal voordelen:

- de 360Key laat games afspelen vanaf een externe USB harde schijf, nooit meer games branden (geen kosten voor DL DVD's, je hoeft geen nieuwe DVD brander aan te schaffen)
- de 360Key kan ingebouwd worden in elke 360 Fat, maar ook 360 Slim (op dit moment kan de 360 Slim met een productiedatum van na september 2011 nog niet omgebouwd worden, aangezien er een nieuw type DVD drive in zit waarvan de unieke 360 key -nog- niet uitgelezen kan worden)
- indien er een update nodig is, kan je de 360Key zelf updaten, door deze via USB aan je PC te koppelen. Geen extra kosten dus. De 360 hoeft dus ook niet wederom geopend te worden Bij een 360 DVD drive flash, moet je bij een update weer terug om deze te laten updaten bij mij. De 360 moet dan ook elke keer geopend worden
- indien de 360 ISO games op de harde schijf een patch nodig hebben, kan je deze makkelijk updaten/patchen op de harde schijf zelf. Bij een 360 DVD drive flash moet je de games in ISO formaat patchen/updaten en vervolgens weer opnieuw branden op een DL DVD. Veel gedoe en extra kosten dus
- Je kan net zoals met de nieuwste iXtreme DVD custom firmware online gamen met de 360Key en ISO's op een externe harde schijf!


De 360Key hardware wordt met enige regelmaat goedkoper, of er is een speciale actie met een lagere prijs. Mail daarom voor de huidige prijs voor de 360Key en de inbouw. Kijk op de bijgevoegde website voor meer informatie over de 360Key.


Wat mag wel en wat mag niet?

Het ombouwen van een spelcomputer is een legale handeling(art 32a Auteurswet 1912) Art 32a van de Auteurswet 1912 verbiedt het opzettelijk middelen gebruiken om u tsluitend auteursrechtelijke bescherming van computerprogramma's te omzeilen. In het programma 'Kassa' van de NOS is hier ook aandacht aan besteed en hier kwamen een Internet jurist en zelfs de NVPI(branchevereniging van de entertainmentindustrie) tot de conclusie dat het ombouwen van een spelconsole niet illegaal is, tenzij het uitsluitend bedoeld is om auteursrechtelijke bescherming van computerprogramma's te omzeilen.

Ik verkoop/lever dan ook géén backups!

Kampen - Zwolle - Dronten - Nunspeet - IJsselmuiden -
Emmeloord - Meppel - Raalte - Hattem - Wezep - Genemuiden -
Dalfsen - Deventer - Apeldoorn - Harderwijk - Epe - Heerde -
Zutphen - Nijverdal - Hasselt - Staphorst - Hoogeveen -
Assen - Heerenveen - Steenwijk - Wolvega - Oldebroek -
Biddinghuizen - Swifterband - Zwartsluis - Vollenhove - Urk
- Almelo - Hengelo - Ommen - Coevorden - Dedemsvaart -
Nieuwleusen - Hellendoorn - Rijssen - Markelo ~
Haaksbergen - Friesland
Coevorden - Laar - Dalen - Schoonebeek - Emmen - Hardenberg - Emlichheim - Exloo - Beilen - Hoogeveen - Meppel - Genemuiden - Zwolle - Dalfsen - Ommen - Vriezenveen - Heelndoorn - Tubbergen - Nordhorn - Wolvenga - Assen - Zuidwolde - Deventer - Hoogezand - Veendam - Oosterwolde - Steenwijk - Almelo - Hengelo - Oldenzaal - Enschede - Haaksbergen - Denekamp - Apeldoorn - Utrecht - Lelystad - Nijmegen - Arhnem - Drenthe - Overijssel - Groningen - Friesland - Gelderland

XBOX 360 ombouw kampen
XBOX 360 ombouw zwolle
XBOX 360 ombouw center kampen
XBOX 360 ombouw center zwolle
XBOX 360 Ombouwen
XBOX 360 ombouw
Geen modchip


Trefwoorden: XBOX 360 DVD flash ixtreme LT lite touch 3.0 ombouw ombouwen games backups externe harde schijf HDD ISO 360Key JTAG RHG Coolrunner jozer jozer.nl

Werkgebied:
Zwolle, Hattem, Laag Zuthem, Hattemerbroek.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Console Ombouw Zwolle
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Hoi Console ombouw zwolle Graag wil nog meer info over de mogelijkheden voor het ombouwen van mijn wii Hardeschijf en of het plaatsen van spellen Bel of mail me even zodat we eventueel afspraken kunnen maken.
G | Zwolle 06-12-12
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image