Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Software ontwikkeling

image
Ervaring

0
Linders- Automatisering
Molenstraat 93, Gorinchem, Nederland

Tarief: 50
Bedrijf met KvK 23077132

Telefoonnummer
lindersautomatisering.nl

Bekeken: 3069 keer

Software ontwikkeling
LS,

Bent u op zoek naar een programmeur om uw bedrijf echt te automatiseren (en dat tegen een gunstige prijs)? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij maken gebruik van MS Visual Studio 2012 C#, Silverlight, MS-SQL, Webservices,Linq, Entity Framework, XML, ASP.net, ASP.net MVC,ADO.net, etc.

Met deze combinatie maken we niet alleen professionele (multi-user) programma's, maar kunnen we ook mooie websites maken.

Meer informatie vindt u op onze website: WWW.LINDERSAUTOMATISERING.NL

Bent u op zoek naar een programmeur om software te ontwikkelen, waarmee u of uw personeel veel tijd kan besparen, neem dan eens contact met ons op.

Wij komen graag bij u langs om uw automatiseringsprobleem door te nemen. Vervolgens brengen wij een offerte uit en spreken we een vaste prijs af voor dit project. Dit geeft u het grote voordeel dat u van te voren weet waar u aan toe bent. Door ons gunstig uurtarief is de prijs niet langer een obstakel om "echt" te automatiseren (natuurlijk kan men best wel een en ander doen met kant en klare softwarepakketten, maar iets dat speciaal voor uw bedrijf gemaakt is, dat is pas "echt" automatiseren en daar bespaart u veel tijd en geld mee).

U kunt bij ons terecht voor kleine en grote opdrachten. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van software voor het MKB en we doen dit met de nieuwste en modernste programmeermiddelen.

Zoekt u hulp bij automatiseringsproblemen zoals converteren van gegevens of hardware onderhoud? Ook daar helpen wij u graag mee.

Wij werken wij met een aantrekkelijk uurtarief vanaf 50 euro per uur (vele van onze collega's rekenen 75 tot 100 per uur).

U kunt bij Linders Automatisering ook terecht voor het maken van een professionele website die er niet alleen goed uitziet, maar die ook klanten genereert. Meer informatie over hoe wij dat doen vindt u op onze website.

Met onze professionele websites en alles wat we daaromheen doen, kan een bedrijf extra klanten genereren. Op verzoek maken wij niet alleen de website, maar zorgen dat de mensen deze ook kunnen vinden. Wat heb je aan een mooie website als niemand deze kan vinden?

Doordat wij ook in staat zijn om te programmeren (denk aan bijvoorbeeld boekhoudprogramma's (maar we kunnen veel meer)), zijn wij ook in staat om dit te combineren. Zo zou het kunnen zijn dat klanten die u toe staat om in te loggen op uw website, een bestelling via internet kunnen doen en dat ze direct zien wat de voorraad is. Maar dit is slechts een voorbeeld, er zijn talloze voordelen bij de combinatie programmeren en websites maken.

Graag geven wij u onze gratis en vrijblijvende offerte.

Voor meer informatie raadpleegt u onze website www.lindersautomatisering.nl of neemt u even contact op 0183-660309.

M.vr.gr.,

C. Linders


Werkgebied:
Gorinchem, Sleeuwijk, Woudrichem, Dalem, Spijk, Rijswijk, Arkel, Schelluinen, Uitwijk, Vuren, Werkendam, Hoornaar, Giessen, Poederoijen, Giessenburg, Waardhuizen, Hardinxveld-Giessendam, Almkerk, Hoogblokland, Kedichem, Andel, Nieuwland, Nieuwendijk, Brakel, Noordeloos, Oosterwijk, Ottoland, Babylonienbroek, Heukelum, Goudriaan, Veen, Meerkerk, Leerdam, Herwijnen, Dussen, Hank, Meeuwen, Leerbroek, Eethen, Asperen, Molenaarsgraaf, Zuilichem, Aalst, Genderen, Acquoy, Langerak, Brandwijk, Gellicum, Ameide, Waal, Drongelen, Wijk en Aalburg, Lexmond, Sliedrecht, Nieuwaal, Nieuwpoort, Dordrecht, Hellouw, Hei- en Boeicop, Bleskensgraaf Ca, Nederhemert, Wijngaarden, Tienhoven Zh, Rhenoy, Schoonhoven, Schoonrewoerd, Waalwijk, Delwijnen, Rumpt, Groot-Ammers, Jaarsveld, Raamsdonksveer, Geertruidenberg, Heusden, Bern, Ammerstol, Streefkerk, Raamsdonk.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Linders-Automatisering
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×