Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

reparatie en installatie computers( hard en software)

image
Ervaring

0
Sietsma Computers
Stoeldraaierstraat, Stadscentrum, Groningen, Nederland

Tarief: 25
Bedrijf met KvK 50293176

Telefoonnummer
sietsmacomputers.nl

Bekeken: 2140 keer

reparatie en installatie computers( hard en software)
Computerreparatie
Doet uw computer hetniet meer, is uw laptopscherm gebroken of heeft u andere problemen met uw computer/notebook dan kom ik gegarandeerd binnen72 uur bij u aan huis.Ik repareer uw computer in de meeste gevallen bij u thuis zodat u uw computer niet weken kwijt hoeft te zijn.
Indien een reparatie nieuwe onderdelen vergt dan heb ik een grote voorraad tweedehands onderdelen zodat de reparatiekosten ook bij een oude computerzo laag mogelijkzijn.
Ik kom aan huis voor slechts€25,- per uurincl. BTW

Upgrades

Is uw computer/notebooktraag, wilt u overstappen op windows 7 o.i.d. dan kom ik langs met de nodige onderdelen en software en maak ik voor een geringe prijs uw computer/notebookals nieuw.

Verkoop

Naast reparaties en onderhoudverkoopik ooknieuwe systemendie ik zelf naar uw wensen in elkaar zet, doordat ik ze zelf in elkaar zet komen er geen onnodige onderdelen in uw computer en is deprijs zo laag mogelijken in de praktijk vaaklager dan de grote bekende computerwinkels.

Computerhulp

Heeft u een computer maar kunt u er nogniet mee omgaan zoals gehooptof heeft u simpelwegeen vraagdan kunt u altijdbellen(06-29098691)en vaak kan ik u dan telefonisch en/of met bepaalde hulpsoftware helpen.

Onderhoud

Is er nogniks aan de handmet uw computer maar wordt hijsnel trager en wilt u problemen voorkomendan bied ik voor€39,99een onderhoudsbeurt aan waarin ik de volgende stappen onderga:
1. stof verwijderen2. koelpasta vervangen3. virussen verwijderen 4. onderdelen testen op mogelijke onontdekte problemen5. instellingen optimaliseren

BTW en garantie

Omdat ik sta ingeschreven is alles wat ik doe legaal en krijgt u gewoon een factuur zodat u als ondernemer deBTW terugkan krijgen, op nieuwe en tweedehands onderdelen krijgt u gewoongarantie zoals dat hoort.

Videobanden op DVD

Ik zet ookvideobanden over op DVD, dit is afhankelijk van het type en de lengte.Voor meer informatie zie http:sietsmacomputers.nl

Tijden en Afspraken

Bij alle bovengenoemde services kan ik in de meeste gevallenaan huiskomen en het ter plekke oplossen, Hiervoor kunt u bellen naar0629098691of een e-mail sturen naar[email protected]en dan kan er een tijdstip worden afgesproken waarop ik langskom( 7 dagen per week vaak in de middag of 's avonds).
Los ik niks op dan hoeft u ook niks te betalen en geen voorrijkosten in de hele stad groningen.





GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Sietsma Computers
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×