Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Presentatie nieuwste kunstwerk Ruud de Wild bij Kunsthuis Artxcel

imageimage
Ervaring

0
Artxcel b.v.
Filosofentuin 4, 2908 XB Capelle aan den IJssel, Nederland

Tarief: Op aanvraag
Bedrijf met KvK 14033429B01

Telefoonnummer
www.artxcel.com

Bekeken: 391 keer

Presentatie nieuwste kunstwerk Ruud de Wild bij Kunsthuis Artxcel

 


 


 


Nieuwste kunstwerk van Ruud de Wild nu ook voor jou betaalbaar!


 


CAPELLE AAN DEN IJSSEL - De nieuwste zeefdruk “Baby I’m Yours” van kunstenaar Ruud de Wild komt op 22 april landelijk uit in een selecte oplage van 35 genummerde exemplaren. Dit bijzondere en  hoogwaardige kunstwerk bestaat uit 16 drukgangen en is voorzien van luxe hoogglans. De zeefdruk is door Ruud de Wild handgesigneerd en vakkundig ingelijst met een fraaie zilverkleurige houten lijst. De beeldmaat van de zeefdruk is 60 x 60 cm. (bxh).  De afmetingen met lijst zijn ca. 93x93 cm. (bxh). Geniet voortaan thuis of op kantoor van deze prachtige kunst!


PRIMEUR KUNSTHUIS ARTXCEL


Kunsthuis Artxcel in Capelle aan den IJssel biedt vanaf vandaag de primeur om als eerste kennis te maken met het nieuwste kunstwerk van Ruud de Wild.  Via 010- 458 68 05 of [email protected] maak je heel eenvoudig een afspraak waar je zelf de dag en het tijdstip bepaalt om de zeefdruk te bezichtigen.


De prijs van deze bijzondere uitgave is € 750.- inclusief lijst.  Zo betaalbaar is een exclusief kunstwerk van Ruud de Wild nog nooit geweest.


Met zijn nieuwste kunstwerk “Baby I’m Yours” heeft De Wild zich laten inspireren door de bekende hit van de Amerikaanse singer-songwriter Jason Mraz. Het resultaat is een verbluffende kunstzinnige trendy knipoog vol liefde, waar De Wild patent op lijkt te hebben. Met “Baby I’m Yours” heeft Ruud zich overtroffen en zijn optimistische, subtiele ode is uitermate geschikt als origineel en exclusief geschenk voor je geliefde of je bevriende relatie.


Hoe werkt het?


Mail direct je reservering voorzien van je naam, adres en telefoonnummer naar [email protected] Je ontvangt per omgaande een bevestiging voorzien van je reservering en betaalwijze. Binnen 24 uur nemen we contact met je op en spreken direct af wanneer jouw gesigneerde zeefdruk van Ruud de Wild voor je klaar staat. Ook is het mogelijk om je kunstwerk thuisbezorgd te krijgen. Neem contact op met Artxcel voor alle mogelijkheden!


Kunsthuis Artxcel


Filosofentuin 4


2908 XB Capelle aan den IJssel


Tel: 010-458 68 05


Mob. 06- 555 222 90


 


www.artxcel.com



Werkgebied:
Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Rotterdam, Ouderkerk aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Zevenhuizen Zh, Gouderak, Ridderkerk, Krimpen aan de Lek, Moordrecht, Bleiswijk, Kinderdijk, Gouda, Bergschenhoek, Lekkerkerk, Berkenwoude, Waddinxveen, Moerkapelle, Nieuw Lekkerland, Alblasserdam, Berkel en Rodenrijs, Barendrecht, Pijnacker, Zoetermeer, Stolwijk, Hendrik-Ido-Ambacht, Schiedam, Oud Alblas, Bergambacht, Heerjansdam, Reeuwijk, Rhoon, Benthuizen, Streefkerk, Papendrecht, Delft, Delfgauw, Zwijndrecht, Ammerstol, Rotterdam Albrandswaard, Hazerswoude-Dorp, Gelderswoude, Groot-Ammers, Bleskensgraaf Ca, Pernis.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Artxcel b.v.
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
imageimage