Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Schilderijen filmsterren en popartiesten van kunstenaar Peter Donkersloot

image
Ervaring

0
Kunstpakket
Heinsiuslaan 26, Harderwijk, Nederland

Tarief: 225
Bedrijf met KvK 64385299

Telefoonnummer
www.kunstpakket.nl

Bekeken: 1400 keer

Schilderijen filmsterren en popartiesten van kunstenaar Peter Donkersloot
De befaamde kunstenaar Peter Donkersloot heeft een serie van ruim 30 topwerken uitgebracht die een prachtige doorsnede geeft van zijn indrukwekkende oeuvre schilderijen. De bijzondere serie heeft een universeel handig formaat van 30 bij 30 cm. en is voor iedereen verkrijgbaar door de voordelige prijsstelling. Aan alle details is gedacht. De professioneel opgespannen kunstwerken kunnen direct aan de muur worden opgehangen. Iedere kunstliefhebber kan nu zijn huis of kantoor verfraaien met een echte Peter Donkersloot.
De door Peter Donkersloot handgesigneerde serie zeefdrukken op luxe dik linnen zijn voorzien van een fraaie structuurvernis en opgespannen op een robuust frame van 4 cm.

Gaat je voorkeur uit naar filmsterren als Marilyn Monroe, Sophia Loren of Brigitte Bardot? Of behoren popartiesten als Ramses Shaffy, Bob Dylan en David Bowie tot je helden? Of spreken maffiahelden als Don Corleone, Al “Scarface”ù Pacino of Tony Soprano meer tot de verbeelding? Of ben je geïnteresseerd in een kunstwerk van legendarische beroemdheden als Mohammed Ali of John F. Kennedy? Of wil je een koninklijke celebrity als Maxima als blikvanger? Topkunstenaar Peter Donkersloot is als geen ander in staat om met zijn magistrale schilderstechniek de essentie te visualiseren.

De nieuwe serie werken van Peter Donkersloot versturen wij veilig en goed verpakt bij je thuis in de gehele Benelux. De oplage is beperkt, dus wees er snel bij.

Voor meer informatie: [ www.kunstpakket.nl]

Trefwoorden: filmsterren popartiesten Peter Donkersloot kunst schilderijen kunstpakket Al Pacino Marilyn Monroe Don Corleone beperkte oplage handgesigneerd structuurvernis

Werkgebied:
Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Rotterdam, Ouderkerk aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Zevenhuizen Zh, Gouderak, Ridderkerk, Krimpen aan de Lek, Moordrecht, Bleiswijk.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Kunstpakket
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image