Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Muurschilderingen voor particulieren en bedrijven

image
Ervaring

0
Yvette van Kessel
Generaal Bothastraat, Doornakkers-West, Eindhoven, Nederland

Bedrijf met KvK 17248669

Telefoonnummer
Facebook, LinkedIn
www.artyvette.com

Bekeken: 732 keer

Muurschilderingen voor particulieren en bedrijven
Muurschilderingen en panelen, zowel voor particulieren als bedrijven zoals ziekenhuizen en scholen.

Een muur bepaalt de sfeer in een ruimte. Een muurschildering maakt van uw ruimte iets bijzonders en persoonlijks!
Een muurschildering kan op iedere locatie en grootte, binnen of buiten; de toilet ruimte, lobby, badkamer, baby-/ kinderkamer, slaapkamer, ontvangstruimte, hal, gang, tuin of op de gevel, in ieder gewenst thema. Heeft u vragen, of wilt u informatie neem dan vrijblijvend contact op.

Op uw muur kan ik iedere gewenste afbeelding schilderen. Of u nu uitgaat van een bestaand ontwerp of er een ontwerp op maat op wilt laten maken. Een gladde egaal gekleurde muur geeft het beste effect, maar zelfs op spachtelputz is een muurschildering mogelijk. Is een muur toch te grof van structuur voor een muurschildering dan bestaat ook nog de mogelijkheid om het gewenste ontwerp op een houten paneel te laten schilderen. Dit kan dan later direct tegen of op de gewenste muur bevestigd worden om zo toch die speciale sfeer in de ruimte te creëren.

WERKWIJZE
Ik kom vrijblijvend bij u langs om samen de muur, de wensen en de mogelijkheden te bespreken. Dit kan echter ook telefonisch of per mail, indien u mij afmetingen en foto's van de muur toe stuurt.
Wanneer 'het plaatje rond is', dwz het onderwerp is besproken, de muur; structuur en formaat is bekeken, en er is een prijsafspraak gemaakt is, maak ik een passend ontwerp.

Wanneer ik bij u de muurschildering kom maken, neem ik alle materialen zelf mee. U ziet het ontwerp al vorm krijgen als ik eerst met potlood de tekening op de muur zet. Daarna maak ik de muurschildering met een goede kwaliteit acrylverf. Dit is milieuvriendelijke verf op waterbasis die, als hij eenmaal droog is, watervast is. Als de muurschildering klaar is laat ik de ruimte netjes achter, zodat u meteen volop kunt genieten van uw 'nieuwe' muur!

De tijdsduur varieert al naar gelang de grootte van het geheel.

CADEAUBON
Een cadeaubon voor een muurschildering behoord zeker tot de mogelijkheden.

KOSTEN
Heb je al een idee voor een afbeelding of ontwerp of heb je nog inspiratie nodig? Neem vrijblijvend contact met mij op.
Als het om een grote muurschildering gaat die nog 'ontworpen' moet worden maak ik eerst een schets voor u. De kosten voor een nieuw ontwerp bedraagt €50,- wordt later verrekend met het totaal bedrag. De prijs van de muurschildering hangt af van verschillende factoren, zoals details, met of zonder achtergrond, grootte, het te beschilderen oppervlak, buiten of binnen, etc.

Om u toch een 'grove' indicatie te geven:
Starten de kosten voor een muurschildering v.a. € 100,- incl. 21% BTW en reiskosten binnen de 10 km.
Zodra er meer details in voor- en/ of achtergrond komen lopen de kosten op; voor een offerte neem vrijblijvend contact op.

Trefwoorden: cadeaubon, kosten, muurschildering, babykamer, kinderkamer, baby, kinderen, particulier, bedrijf, schilderen, afbeelding, thema, muurschilderingen, slaapkamer, locatie, ziekenhuizen, scholen, ruimte, verf, watervast, ontwerp




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Yvette van Kessel
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image