Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Creatieve en Culinaire workshops op locatie

image
Ervaring

0
Villa Kabaal
Biezen 76, Boskoop, Nederland

Tarief: Op aanvraag
Bedrijf met KvK 28103757

Telefoonnummer
www.villakabaal.nl

Bekeken: 1866 keer

Creatieve en Culinaire workshops op locatie
Villa Kabaal verzorgt bijzondere en originele workshops voor volwassenen. Er zijn tal van mogelijkheden voor creatieve en culinaire activiteiten

Mogelijke Workshop-arrangementen

( algemene informatie over het arrangement is te vinden onder de workshop mogelijkheden )

Workshop Taartdecoratie:

Tijdens deze workshop komen alle onderdelen van taart maken en decoreren aan bod. De basis is een 10-12 persoons taart van biscuit. Deze taart gaan we vullen met een jamlaag en room, en smeren we daarna af. Vervolgens bekleden we de taart met een laag fondant of marsepein die u eerst heeft gekleurd met kleurstof naar keuze. De basistaart is af en moet nu worden gedecoreerd. Na een duidelijke uitleg waarin diverse mogelijkheden aan bod komen ( plaatjes maken, boetseren, uitsteken e.d. ) gaan we aan de slag. Er liggen diverse boeken en voorbeelden ter inspiratie en er zijn voldoende materialen zoals uitstekers en tooltjes aanwezig. Voor de decoratie gebruiken we marsepein en wat toevoegingen zoals glitters en fondant. Voor elke deelnemer is er een taartdoos waarin de taart mee naar huis kan worden genomen. De workshop duurt circa 3 uur maar kan iets uitlopen ( maximaal 15/20 minuten ). Gebruik van koffie, thee en eventueel wat frisdrank is inbegrepen.

**Prijs per workshop t/m 6 personen: € 240,- op basis van een marsepein bovenlaag en decoratie van marsepein. p.p. extra: € 40,-

Workshop fun with Chocolate:

Plezier met chocolade is het motto van deze workshop. De basis is heerlijke Belgische chocolade in 3 variaties: wit, melk en puur. Daarnaast zijn er diverse vullingen zoals witte crème, hazelnoot praliné, caramel, aardbeiencrème, notencrème e.d. Het eerste deel van de workshop bestaat uit het bekleden van chocoladecups en bonbonvormen. Deze worden teruggekoeld en daarna voorzien van vullingen en toevoegingen zoals noten, marsepein en pinda′s. De cups worden aan de bovenkant nog gedecoreerd met sprinkels, noten, glanspareltjes, marsepein figuurtjes e.d. Na een korte pauze vervolgen we met het tweede deel van de workshop. Tijdens dit deel kunt u creatief aan de slag met het maken van pindarotsjes, chocoladesoesjes, chocoladewafels, chocoladefiguurtjes en meer!!. Na terugkoelen worden alle maaksels in een gebaksdoos geplaatst en mogen mee naar huis. De workshop duurt circa 2.5 uur maar kan iets uitlopen ( maximaal 15/20 minuten ). Gebruik van koffie, thee en eventueel wat frisdrank is inbegrepen.

**Prijs per workshop t/m 6 personen: € 210,- p.p. extra: € 35,-

Workshop American combi: Een bijzondere culinaire workshop bestaande uit drie onderdelen:

*Cake-pops: tijdens dit onderdeel leert u de bijzondere cakeballetjes te maken en te voorzien van lolliestokjes. Vervolgens gaan we een aantal, reeds klaargemaakte cakepops voorzien van een Candy-coating of chocoladelaagje en van vrolijke sprinkles, pareltjes, icing e.d. ( circa 10 p.p. )

*Cupcakes: 8 prachtige cupcakes worden bijvoorbeeld voorzien van een mooie laag marsepein en geboetseerde figuurtjes, laagje botercrème en marsepeinen bloemetjes aangevuld met pareltjes, een mooie toef botercrème ( met glitters ) en b.v. chocolade.

*Pop-up-cakes: Transparante kokers worden gevuld met laagjes cake, zachte crème, vruchtengelei, of chocoladevulling. Bovenop komt nog een mooie toef crème met sprinkels, chocoladebolletjes oid. ( circa 3 p.p. )

Voor elke deelnemer is er een gebaksdoos waarin alle maaksels mee naar huis kunnen. De workshop duurt circa 3 uur maar kan iets uitlopen ( maximaal 15/20 minuten ). Gebruik van koffie, thee en eventueel wat frisdrank is inbegrepen.

**Prijs per workshop t/m 6 personen: € 240,- p.p. extra: € 40,-

Workshop Mozaïeken:

Een bijzonder inspirerende workshop voor de creatievelingen!! We werken met tegelscherven die op maat geknipt gaan worden en samen met leuke details zoals glassteentjes en spiegeltegeltjes op een basisvoorwerp worden gelijmd. Standaard krijgt u het voegsel in een zakje mee. Na droging kunt u thuis zelf voegen. Tijdens deze workshop kan worden gekozen uit:

*Mozaïeken van een dienblad en onderzetters

*Mozaïeken van het deksel van een houten opbergdoos

*Mozaïeken van een aardewerken schaal

*Gezamenlijk project zoals wandplaat of tafeltje

De workshop duurt circa 3 uur maar kan iets uitlopen ( maximaal 15/20 minuten ). Gebruik van koffie, thee en eventueel wat frisdrank is inbegrepen.

**Prijs: € 40,- p.p. / prijs van gezamenlijk project op aanvraag

Workshop Sieraden:

Tijdens deze gezellige workshop maken we 2 sieraden. De keuze kunt u bij reserveren aangeven. Deze keuze geldt voor de gehele groep.

*Ketting maken mbv de ketteltechniek + tashanger maken

*Ketting van zwevende kralen + sleutelhanger

*Armband maken met jasseron-techniek + sleutelhanger

Tijdsduur van de workshop is circa 3 uur. Alle materialen incl. kralen en maximaal 3 bedels p.p., gebruik van koffie, thee en eventueel wat frisdrank zijn inbegrepen.

**Prijs per workshop t/m 6 personen: € 210,- p.p. extra: € 35,-

Workshop Badproducten:

Tijdens deze workshop maken we een pot vol badzout in diverse kleuren en daarnaast een bijzonder leuke zeepketting. Het badzout wordt verdeeld en gekleurd. Daarna een geurtest waarbij we proberen diverse geuren te herkennen. Als de favoriete geur is gekozen wordt dit toegevoegd aan het badzout. Na droging wordt hiermee een pot gevuld en voorzien van een label. Na de koffie en theepauze gaan we aan de slag met kraaltjes, lintjes en stukjes heerlijk geurende zeep. Met behulp van deze materialen maken we een mooie zeepketting. Een mooie decoratie voor uw badkamer!! De workshop duurt circa 2.5 uur maar kan iets uitlopen ( maximaal 15/20 minuten ). Gebruik van koffie, thee en eventueel wat frisdrank is inbegrepen.

**Prijs per workshop t/m 6 personen: € 210,- p.p. extra: € 35,-

Workshop Kinderschilderij:

De basis van deze workshop is en plaatje of tekening van een figuurtje dat je zelf mee kunt nemen ( indien bruikbaar) of een tekening uit onze verzameling. Het is een figuurtje of tekening met eenvoudige lijnen maar met een zeer sprekende uitdrukking. De lijnen worden m.b.v. carbonpapier overgebracht op het doek ( iets groter dan A4 formaat ) waarna de vlakken worden ingeschilderd. Na een kleine pauze verdikken we de lijnen met zwarte verf. Het werkstuk is hierna nog niet af want gaan we verder oppimpen met leuke accenten zoals haartjes, bloemen van vilt, glittersteentjes e.d. Het resultaat is een prachtig kinderschilderij waarvan de kids nog lang plezier zullen hebben!! De workshop duurt circa 2.5 uur maar kan iets uitlopen ( maximaal 15/20 minuten ). Gebruik van koffie, thee en eventueel wat frisdrank is inbegrepen.

**Prijs per workshop t/m 6 personen: € 210,- p.p. extra: € 35,-

Workshop kinderschminken:

Een leerzame workshop voor ouders die de basis willen leren van kinderschminken. We behandelen het gebruik van de materialen, opzetten van de meest gevraagde figuren en gebruik van effecten. Werkbladen zijn inbegrepen evenals gebruik van de schminkmaterialen. Een dagdeelworkshop is mogelijk evenals een dagworkshop. Tijdsduur: 3 uur of 6 uur. Inclusief koffie, thee, frisdrank en wat lekkers / bij dagworkshop ook lunch.

**Prijzen dagdeelworkshop ( max. 6 personen ): € 210,- p.p. extra: € 35,-

**Prijzen dagworkshop ( max. 6 personen ): € 360,- p.p. extra: € 60,-

Vriendinnendag:

Gezellige een dag met je vriendinnen, zussen of collega′s doorbrengen en daarnaast deelnemen aan leuke en leerzame workshops.

Tijd: 10.30 tot 16.30/17.00 uur dagschema:

•Ontvangst met een koffie/theetafel met zoete hapjes ( koekjes, chocolade e.d )

•1ste workshop culinair ( zie keuzelijst 1ste workshop )

•Lunchbuffet/pauze ( lunch: diverse broodjes, krentenbollen, zoet en hartig beleg, kroketten e.d. )

•2de workshop creatief ( zie keuzelijst 2de workshop )

•Afronding met frisdrank of evt. glaasje wijn en kleine hartige hapjes/zoutjes

( frisdrank, koffie, thee zijn onbeperkt beschikbaar )

Keuzelijst Culinaire Workshop:

•Taartdecoratie: 8 persoonstaartje wordt gevuld, afgesmeerd en vervolgens bekleed. Daarna rijkelijk voorzien van marsepein figuurtjes die geboetseerd of uitgestoken worden. Iedereen maakt 1 taart en neemt deze in een taartdoos mee naar huis!!

•Fun with Chocolate: Met overheerlijke Belgische chocolade ( puur/melk en wit) als basis en daarnaast allerhande andere ingrediënten maken we verrukkelijke creaties zoals pindarotsjes, gevulde chocoladecups, chocoladelollies, chocolaatjes in vormen, chocoladewafels en chocoladeflikken. Voor iedereen is er een doos vol lekkernijen om mee naar huis te nemen.

Keuzelijst Creatieve Workshops:

•Mozaieken: Een houten gebruiksvoorwerp zoals een theedoos of dienblad wordt voorzien van een ontwerp. Vervolgens knippen en lijmen we de stukjes mozaiëk. Voegsel en handleiding om te voegen krijgt iedereen mee. Na het drogen van de lijm kan die thuis worden gedaan.

•Sieradenworkshop: tas/sleutelhanger maken + oorbellen. Alle materialen incl. 2 bedels per persoon zijn inbegrepen.

•Sieradenworkshop: ketting met zwevende kralen. De techniek wordt eerst uitgelegd en vervolgens gaan we gezamenlijk aan de slag. Kleur bepalen, kralen uitzoeken en vervolgens het geheel voorzien van een slotje. Een prachtig sieraad waar je nog lang plezier van zult hebben!!

•Zeepkettingen: Na de lunch gaan we aan de slag met kraaltjes, lintjes en stukjes heerlijk geurende zeep. Met behulp van deze materialen maken we twee mooie zeepkettingen. Een mooie decoratie voor uw badkamer!!

**Prijs vriendinnendag t/m 6 personen: € 375,- p.p. extra: € 60,-

Algemene informatie Workshop-arrangementen

*Workshops/feesten vinden over het algemeen plaats in onze workshopruimte. Het kan ook zijn dat deze in één van onze feestzalen plaats vindt. Per ruimte wordt er één workshop ingepland. Er lopen dus nooit twee workshops door elkaar heen. Bij grote groepen vanaf 30 personen is het ook mogelijk 2 ruimtes te reserveren of vanaf 40 personen de gehele locatie.

*Workshops en vriendinnendagen zijn te reserveren vanaf 6 personen. Met minder personen reserveren is wel mogelijk maar de beginprijs vanaf 6 personen blijft dan wel gehandhaafd.

*Individueel inschrijven voor workshops is soms mogelijk. Bij voldoende aanmeldingen zal er in overleg een datum gepland worden voor de workshop. Wij kunnen echter geen termijn aangeven waarin dat zal gebeuren. Daarin zijn we afhankelijk van de aanmeldingen

*Bij workshops en vriendinnendagen zijn koffie, thee, diverse frisdranken en versnaperingen inbegrepen ( bij vriendinnendagen ook de lunch en het bittergarnituur ). Extra′s zoals b.v. een High Tea, chocoladefontein, lunch of diner zijn tegen vergoeding bij te reserveren ( vraag naar de mogelijkheden ).

*Wij werken niet met vaste reserveringstijden. De arrangementen zijn van maandag t/m zaterdag mogelijk, mits de dagen niet volgeboekt zijn. Starttijden voor een avondworkshop zijn uiterlijk 19.00/19.30 uur. Dagarrangementen starten in de regel tussen 10.30 en 11.00 uur tot circa 16.30/17.00 uur maar deze tijden kunnen desgewenst ook aangepast worden. Bij uitzondering kunnen wij ook arrangementen op zondag verzorgen. Hiervoor geldt dan wel een minimum aantal deelnemers van 12 personen.

*Bij veel workshopactiviteiten is het mogelijk dat de kleding niet geheel schoon blijft. Wij stellen daarvoor gratis schorten ter beschikking. De keuze is vrij of u deze draagt maar wij raden het wel aan. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade en vlekken die ontstaan als gevolg van de activiteiten.

Naast workshop voor volwassenen zijn ook workshop voor kinderen mogelijk.

Voor meer info

[email protected]

0172-212030

Trefwoorden: workshop taart chocolade




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Villa Kabaal
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image