Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Voor uw creatieve moodboards.

image
Ervaring

0
Lorenza
Dordrecht

Tarief: notk
Particulier aanbod/vraag

Telefoonnummer

Bekeken: 1854 keer

Voor uw creatieve moodboards.
Beste Meneer/Mevrouw,

Ik ben een creatief persoon en daar wil ik graag iets mee doen. Ik heb al veel ervaring met het maken van moodboards.
Wat is een moodboard? Een moodboard is een visualisatie van een concept, idee, gedachte of gevoel. Je kunt hierin heel creatief te werk gaan. Wilt u een moodboard voor bijvoorbeeld in uw interieur of om een concept te presenteren aan anderen, maar hebt u hier niet zoveel ervaring mee, of weet u niet hoe u dit het beste aan moet pakken, dan kan ik u de oplossing bieden.

Ik maak moodboards in opdracht voor bijvoorbeeld bedrijven, of voor mensen die het leuk vinden in hun interieur. In september begin ik aan Academie Artemis voor de opleiding All Round Styling, en ik heb nu al een half jaar international lifestyle studies achter de rug zitten. Daar heb ik ook de vaardigheden in conceptontwikkeling en trendwatching opgebouwd.

Ik maak moodboards op papier, karton of foamboard maar mocht u een andere wens hebben dan kan dat ook. Ik heb een collectie van wel 1000 tijdschriften en een enorme database aan afbeeldingen, waaronder uniek beeldmateriaal. Ik beschik ook onder enige fotografische vaardigheden, dus ik zou voor u ook foto's kunnen maken. Alle foto's en afbeeldingen worden afgedrukt op fotopapier.

moodboard 1 van de afbeeldingen hieronder is in opdracht gemaakt voor een tiener slaapkamer. De prijs voor een vergelijkbaar moodboard is rond de 5 euro, afhankelijk van uw wensen.
Moodboard 2 is een moodboard over de ontwikkelingen van nu in de maatschappij in relatie tot mode, interieur, food en media. De prijs van een vergelijkbaar moodboard is 7,50 afhankelijk van uw wensen.
Moodboard 3 is een moodboard over hoe de ontwikkelingen van onze maatschappij nu er in 2016 uit komen te zien.

Mocht u enige interesse hebben voor een moodboard dan hoor ik dat graag. U kunt mij gerust telefonisch bellen over eventuele vragen of opdrachten of u kunt mailen naar: [email protected]

Met vriendelijke groet,

Lorenza

Trefwoorden: Moodboard, afbeeldingen, creativiteit, interieur, mode, bedrijf, goedkoop, beeld, trends, kwaliteit, concept, idee




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Lorenza
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image