Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Joekelz Breng- en Haalservice

imageimage
Ervaring

0
Joekelz
6023 Budel-Schoot, Nederland

Tarief: Zie website
Bedrijf met KvK 52224368

www.joekelz.nl

Bekeken: 2007 keer

Joekelz Breng- en Haalservice

Joekelz is als een tweede thuis voor uw hond!

Uw hond is de hele dag vrij om gebruik te maken van onze huiskamers en de grote speelweide. Uw hond zit bij ons dus niet in een kennel, maar in een grote hondenroedel met sociale honden. De huiskamers zijn huiselijk ingericht en voorzien van banken, manden en kussens. Wij houden gedurende de dag toezicht, dus uw hond wordt ook nog eens heerlijk vertroeteld. 


HONDENDAGOPVANG Een hond is een sociaal roedeldier. De dagopvang is de uitgelezen manier om in die behoefte te voorzien. De dagopvang bij Joekelz is een dagopvang waarbij u uw hond 's ochtends komt brengen en 's avonds weer ophaalt. De dagopvang is ook bijzonder geschikt voor puppy's en senioren honden!


BRENG- EN HAALSERVICE Voor inwoners van gemeente Valkenswaard, gemeente Heeze-Leende, Weert en Budel hebben wij ook een breng- en haalservice. U heeft dezelfde voordelen van een uitlaatservice: uw hond wordt bij u thuis opgehaald en weer thuisgebracht met onze professionele bus en u hoeft daar niet voor thuis te zijn. Maar er is meer. Uw hond draait met ons mee in de dagopvang van Joekelz en kan gebruik maken van alle

faciliteiten. De hondenhuiskamers, de grote omheinde speelweide met zwembadjes, heuvel en ander speel en graafplezier. Uw hond zal uren lang plezier hebben te midden van onze sociale roedel maar zich ten alle tijden terug kunnen trekken in de in de winter verwarmde en in de zomer gekoelde huiskamers. Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek en een gratis proefdag!


HONDENPENSION Het contact met de andere honden en met ons gedurende de dag is voor uw hond geweldig: uw hond valt aan het eind van de dag bij ons uiterst voldaan in slaap! Voor honden die 's nachts blijven slapen worden de huiskamers gedurende de nacht van elkaar afgesloten en wordt er door middel van camera's toezicht gehouden. Wij geven standaard het volledig natuurlijke voer van Healthy Dog, maar u bent vrij om uw eigen voer mee te brengen.


TAXISERVICE Uw hond opgehaald en thuisgebracht voor uw vakantie? Dat is mogelijk op afspraak!



Werkgebied:
Valkenswaard, Westerhoven, Waalre, Riethoven, Eindhoven, Veldhoven, Steensel, Leende.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Joekelz
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
imageimage