Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

hondenuitlaatservice in Vught en 's- Hertogenbosch

image
Ervaring

+3
Mandy's Animal Care
Vught

Tarief: vanaf €7, 40
Bedrijf met KvK

Telefoonnummer
www.dierverzorging.com

Bekeken: 4552 keer

hondenuitlaatservice in Vught en 's- Hertogenbosch
Ik draag de zorg voor een leuke en verantwoorde wandeling voor uw hond.
Uw hond wordt tussen 08.30 uur en 15.00 uur opgehaald en uitgelaten. Er zijn meerdere routes in 's-Hertogenbosch en de Vughtse honden gaan in de middag uit.
Nadat alle honden zijn opgehaald gaan we naar het terrein, waar uw hond zich kan uitleven met de andere honden en
het “roedelgevoel” zal ervaren. Dit terrein is volledig afgezet zodat uw hond veilig kan spelen en geen gevaar loopt door invloeden van buitenaf, zoals andere wandelaars, paarden en verkeer.
Er wordt drie kwartier tot een uur gesnuffeld en gespeeld. Bijna alle honden krijgen door omgang met een vaste groep honden meer zelfvertrouwen en gaan beter in hun vel zitten. Deze dienst is dan ook niet alleen als oplossing voor werkende mensen geschikt maar ook voor mensen die hun hond een extra leuk leven willen bieden.

Een anti-slipmat, ruime en veilige vervoerskooien, een elektrische luchtafzuiging en luchtroosters zorgen voor optimaal vervoer van de honden.

Voordat er een overeenkomst gesloten wordt zal er eerst een intake-gesprek plaatsvinden, zodat u met mij kunt kennismaken en zodat ik de hond kan bekijken in zijn eigen omgeving. U kunt kiezen uit 4 wekelijkse overeenkomsten voor 1, 2, 3, 4 of 5 keer per week. Alleen als uw hond met regelmaat in de groep meegaat vindt hij/zij daarin zijn vaste vertrouwde plaats.
Er wordt gewandeld op de dagen: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Afhankelijk van het aantal honden is uw hond minimaal anderhalf uur en maximaal drieëneenhalf uur van huis. U kunt op deze manier uw hond –van natuur toch een roedeldier- een gezonder en prettiger leven bieden. En wie wil dat nou niet voor zijn trouwe huisgenoot?

Tevens zijn wij ook aangesloten bij de belangenvereniging hondenuitlaatservices HUS-NEDERLAND zodat u zekerheid van kwaliteit heeft als u voor de diensten van Mandy′s animal care kiest. Bij deze vereniging kunt u ook terecht als u klachten heeft over de hondenuitlaatservice van Mandy′s animal care.

Werkgebied:
Vught, Esch, Helvoirt, 's-Hertogenbosch, Sint-Michielsgestel, Boxtel, Cromvoirt, Gemonde, Den Dungen, Vlijmen, Rosmalen, Haaren, Biezenmortel, Nieuwkuijk, Oisterwijk, Berlicum, Udenhout, Haarsteeg, Schijndel, Liempde, Hoenzadriel, Elshout, Drunen, Hedel, Heukelom, Ammerzoden, Berkel-Enschot, Moergestel, Velddriel, Heeswijk-Dinther, Vinkel, Nuland, Well, Tilburg, Heusden, Bern, Kerkdriel, Waalwijk, Loon op Zand, Sint-Oedenrode, Loosbroek, Kerkwijk, Oirschot.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Mandy's Animal Care
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
(+) Mijn hond wordt komende maand 12 jaar, maar voelt zich een jonge god in de groep van Mandy Het is voor hem
Pien | Den Bosch 07-01-09
(+) Joey kijkt enorm uit naar zijn wekelijkse uitje met z'n vriendjes. 's Middags komt hij afgepeigerd thuis en is de rest van de dag uitgeteld.
Bonnie | Den Bosch 20-12-08
(+) Ik geef elke keer mijn hond met een gerust hart mee aan mandy en haar medewekers Een geweldig team, en mijn hond vind het geweldig, een aanrader voor de werkende hondenbezitter
Ruiterman | den bosch 17-12-08
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image