Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

P@thome dierenverzorging aan huis, hondenuitlaatservice

imageimageimage
Ervaring

0
P@thome
Reigerhof 18, 3235SE Rockanje, Nederland

Tarief: Op aanvraag
Bedrijf met KvK 54926270

Telefoonnummer
Twitter, Facebook
www.pathome.nl

Bekeken: 4087 keer

P@thome dierenverzorging aan huis, hondenuitlaatservice
U bent een dag of langer weg van huis en u wilt dat uw dieren goed verzorgd in hun eigen omgeving achterblijven, dan bent u bij P@thome aan het juiste adres. Met betrouwbaar, gemotiveerd, gediplomeerd en gekwalificeerd personeel worden uw dieren goed verzorgd zoals u het graag heeft.Het voordeel als de dieren in hun eigen omgeving blijven, is dat zij geen stress ondervinden en dat zij goed in de gaten worden gehouden. Het verzorgen bestaat o.a. uit het voeren van de dieren en het schoonmaken van dierenverblijven zoals vogelvolière, konijnenhok, kattenbak of paardenstal, maar kan ook bestaan uit het toedienen van medicijnen of het borstelen van uw huisdier.Als uw dier ziek wordt, wordt er volgens uw aanwijzingen en volgens afspraak een dierenarts geregeld en behandelen wij uw dier tot u weer thuis bent.

Van maandag tot en met vrijdag kunt u gebruik maken van onze hondenuitlaatservice. Met een speciaal ingerichte bus worden de honden opgehaald voor een gezellige groepswandeling, die ongeveer een uur duurt.De honden kunnen heerlijk spelen op het strand of in een andere hondvriendelijke omgeving. Deze omgeving wordt door het team van P@thome met de uiterste zorg uitgekozen.Mocht uw hond(en) niet in staat zijn om mee te gaan in een groep, dan hebben wij bij P@thome nog een andere mogelijkheid en dat is de privéwandeling. Hierbij maakt het eigenlijk niet uit hoeveel honden u in uw gezin heeft, u koopt de tijd in om uw hond(en) uit te laten.

U heeft een pup of bent van plan een pup in huis te nemen, maar u heeft geen opvang op maandag tot en met vrijdag of op één van deze dagen. P@thomebiedt de mogelijkheid voor dagopvang. Uw pup krijgt aandacht, wordt regelmatig uitgelaten en krijgt de verzorging die het nodig heeft. U heeft een al wat oudere hond die wat moeite heeft om langer alleen te zijn of misschien medicijnen nodig heeft. U vindt het niet fijn om uw oudere hond lang alleen te laten, omdat u bijvoorbeeld meer bent gaan werken, maar u heeft geen opvang op maandag tot en met vrijdag of op één van deze dagen. P@thomebiedt de mogelijkheid voor dagopvang. Uw hond krijgt aandacht, wordt regelmatig uitgelaten en krijgt de verzorging die het nodig heeft. Neemt u gerust een kijkje op de website: www.pathome.nl

Trefwoorden: P@thome, Rockanje, Hellevoetsluis, Brielle, Oostvoorne,Goedereede, dierenverzorging aan huis, hondendagopvang,hondenuitlaatservice,privéwandeling.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met P@thome
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
imageimageimage