Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Goedkope boekhouder nodig?

image
Ervaring

0
Dijk boekhouding
Zwolle, Nederland

Tarief: Nader overeen te komen
Particulier aanbod/vraag

www.dijksolutions.nl

Bekeken: 1722 keer

Goedkope boekhouder nodig?

Kunt u hulp gebruiken bij het boekhouden van uw administratie? Wij helpen u graag.  

Bent u zzp'er en kunt u iemand gebruiken die u ontlast van uw boekhouding? Neemt dan gerust contact met mij op. In een gesprek bespreken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.  

Momenteel doe ik werkervaring als boekhouder op en wil dit vertalen naar zelfstandig in mijn vrije tijd. Dit om deze manieren  beter begrip te krijgen betreft boekhouden. Bij mijn werkgever boekhoud ik voor veel verschillende zzp'ers en bv's de administraties. Om te zien waar ik (nog) knelpunten heb en om nog meer ervaring op te doen bij het opstarten / overnemen en onderhouden van administraties, zou ik graag uw administratie gaan boekhouden.
 
De hoofdlijn is in eerste instantie u tot op zekere hoogte te ontlasten van uw administratieve taken en ik daartegenover werkervaring op doe. Dit betekend ik uw boekhouding kan gaan doen voor een laag tarief.  
Mijn werkzaamheden zijn administraties boekhouden, het doen van de aangifte winstbelasting, het memoriaal opvoeren en verwerken en het voorbereiden van de jaarrekeningen.Wat ik in eerste instantie aanbied is om uw administratie te boekhouden en ieder kwartaal de omzetbelasting gaan berekenen.   

Zoals hierboven aangegeven kan ik geen garanties geven, dus is het van uw kant belangrijk niet 100% aan mijn gedane boekhouding vast te grijpen. Dit omdat er fiscale regelingen gelden die ik wel zo goed mogelijk moet toepassen. Zoals de bijtelling auto, zelfstandigen aftrek en de kleine ondernemingsregeling.



Werkgebied:
Zwolle, Hattem, 's-Heerenbroek, Hattemerbroek, Zalk, Mastenbroek, Wilsum, Wezep, Hasselt, Kamperveen, Wapenveld, Laag Zuthem, Dalfsen, Kampen, IJsselmuiden, Lierderholthuis, Marle, Genemuiden, 't Loo Oldebroek, Grafhorst, Rouveen, Oosterwolde, Noordeinde, Zwartsluis, Heino, Vorchten, Heerde, Wijhe, Oldebroek, Veessen, Nieuwleusen.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Dijk boekhouding
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image