Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Juridisch Advies Consultancy & Rechtsbijstand

imageimageimage
Ervaring

0
De Rijdende Juridische Adviseur BV
Postb. 56718, 1040 AS, Amsterdam

Tarief: aanvraag
Bedrijf met KvK 58526331

Telefoonnummer
rechtshulpopmaat.jouwweb.nl

Bekeken: 1280 keer

Juridisch Advies Consultancy & Rechtsbijstand
Rechtshulp op Maat is een initiatief van een aantal in Nederland zelfstandig werkende advocaten, juristen. Het doel van Rechtshulp op Maat is om zowel particulieren als bedrijven, veelal starters en kleine eenmanszaken,te kunnen voorzien van de nodige juridische adviezen, alsmede hen bij te kunnen staan tegen een zeer scherp tarief.

Particulieren welkeGEENrecht hebben op een toevoeging van de Raad voor de Rechtsbijstand(gefinancierde rechtshulp), kunnen alsnog tegen een verlaagd tarief hun belangen laten behartigen.

Zoals de naam dus al zegt, wordt de rechtshulp op maat aangeboden omdat iedere zaak nu eenmaal anders is, waarbij opvoorhand wordt aangegeven tegen welke tarief, of vast bedrag, een en ander kan worden opgelost.

Rechtshulp op Maat biedt niet alleen maar rechtshulp. Naast het verlenen van rechtshulp wordt er ook aandacht besteed aanhet voorkomen van juridische problemen. Denk hierbijbijvoorbeeld aan het beoordelen van eencontract, of het schrijven van een bezwaar of beroepsschrift tegen bijvoorbeeld eenhuurverhoging.

Eventuele zaken welke u wenstte brengen via Rechtshulp op Maat, worden in beginsel gratis beoordeeld, waarna u eenadviesontvangt. Bij dit advies treft u voor het eventuele vervolg van uw zaak tevens een vast uurtarief aan, of een vaste prijs voor het afwikkelen van uw zaak.

Zo staat u dus niet voor verassingen. Vragen kunt u in de regel gratis stellen. Zo weet u na beantwoordingvande vraag of het voor u in een bepaalde kwestie raadzaam is om u te laten bijstaan dooreen advocaat of jurist, of dat mogelijk eenen ander kan worden afgehandeld op basis van het telefonisch advies.Wij streven ernaar om uw aanvraag binnen drie (3) dagen te beantwoorden.

Op onze internetsite treft u diverse informatie aan over de rechtsgebieden waar binnen advies voor particulieren en bedrijven wordt gegeven.





GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met De Rijdende Juridische Adviseur BV
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
imageimageimage