Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Barim (Activiteitenbesluit)

image
Ervaring

0
Barim
9602 Hoogezand, Nederland

Tarief: Niet van toepassing
Particulier aanbod/vraag

www.barim.nl

Bekeken: 1940 keer

Barim (Activiteitenbesluit)
Barim is een afkorting voor het Besluit algemene regels voor inrichtingen mileubeheer. De semi-officiële benaming voor dit besluit is Activiteitenbesluit. Dit besluit is sinds 1 januari 2008 van kracht en is gebaseerd op de Wet milieubeheer (Wm).

In het besluit zitten algemene regels voor bedrijven die onder de Wm vallen en voorheen een milieuvergunning nodig hadden. Het Barim (Activiteitenbesluit) maakt onderscheid tussen 3 categorieën van bedrijven: type A, B en C. Het hangt af van de milieubelasting, onder welke categorie een bedrijf valt. Type A bedrijven moeten zich houden aan de regels van het Barim (Activiteitenbesluit) maar zijn niet meldingsplichtig ten aanzien van hun activiteiten. Type B bedrijven zijn wel meldingsplichtig ten aanzien van hun activiteiten. Voor type C bedrijven geldt dat zij (voor het onderdeel milieu) nog steeds een omgevingsvergunning moeten aanvragen.

Op deze Barim website vindt u informatie over alle aspecten van het Besluit algemene regels voor inrichtingen milieubeheer (Barim). Deze website is nog jong en wordt geleidelijk aan opgevuld.



Werkgebied:
Hoogezand, Kropswolde, Foxhol, Sappemeer, Kolham, Kiel-Windeweer, Borgercompagnie, De Groeve, Scharmer, Westerbroek, Tripscompagnie, Onnen, Froombosch, Noordlaren, Zuidlaarderveen, Waterhuizen, Harkstede, Midlaren, Zuidlaren, Woudbloem, Glimmen.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Barim
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×