Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Constructieberekeningen vanaf € 30, 00 incl BTW

image
Ervaring

0
Balkberekening
Molenstraat 64, Goirle, Nederland

Tarief: 30, 00
Bedrijf met KvK 17261345

Telefoonnummer
Twitter, Facebook
www.balkberekening.nl

Bekeken: 1858 keer

Constructieberekeningen vanaf € 30, 00 incl BTW
Online Constructieadvies tegen vaste prijs.

Ingenieursbureau van der Velden heeft een online initiatief gelanceerd om voor de meest voorkomende constructieve vraagstukken online uw antwoord te krijgen tegen vast tarieven. Kleine, vergunningvrije, verbouwingen verdienen de constructieve aandacht om uw investering te waarborgen.

Tarieven

Ingenieursbureau van der Velden heeft een selectie gemaakt van veel voorkomende werkzaamheden, en deze een vast tarief gegeven. Alle tarieven zijn inclusief BTW (voor niet vermelde werkzaamheden kunt u vrijblijvend een zéér concurrerende offerte opvragen). Via onze website kunt u de opdracht heel simpel regelen. Betaling per iDEAL en levering binnen 5 werkdagen.

Alle prijzen zijn Incl. 21% BTW

Stalen balk; € 80,00Houten balklaag; € 35,00Houten gording; € 35,00Kolom;€ 60,00Erker; € 100,00Dakkapel; € 100,00Spant of portaal; € 120,00Garage/berging met plat dak; € 125,00Dakopbouw op hellend dak; € 140,00Garage/berging schuin dak + evt tussenvloer € 160,00Opbouw op plat dak; € 175,00Aanbouw aan woning (max. 50m2); € 190,00

Hoe werkt het verder als u ons wil inschakelen?

U verzamelt alle relevante gegevens van uw bouwplan. Deze zijn onder andere de plattegrond van de begane grond, de verdiepingen en eventuele kelder. Een doorsnede van de woning, en de technische tekeningen van de woning waarop zijn aangegeven, de fundering, begane grond vloer, de balklagen of betonvloeren van de verdiepingen en het dak. Uiteraard zijn ook de gegevens van het nieuwe gedeelte noodzakelijk. Al deze gegevens kunt u via ons aanvraagformulier per mail mee verzenden.

Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, worden deze op compleetheid gecontroleerd. Mochten er ontbrekende gegevens zijn, dan krijgt u hiervan bericht van ons. Vervolgens ontvangt u binnen uiterlijk 5 werkdagen van ons uw berekeningen per mail.

Over ons

Ingenieursbureau van der Velden is een adviesbureau voor bouwconstructies. Met onze ruime ervaring en praktische kennis willen wij u graag van dienst zijn. Kenmerkend voor Ingenieursbureau van der Velden is het streven naar maakbare constructies zonder de uitdaging van bijzondere architectuur uit de weg te gaan. Ingenieursbureau van der Velden richt zich met name op de constructieve aspecten van zowel nieuwbouw, verbouw en renovatie van woningen alsmede constructieve adviezen met betrekking tot utiliteitsbouw en de agrarische bouwsector. Met een gedegen brede ervaring binnen alle aspecten van de bouw is Ingenieursbureau van der Velden uw juiste partner.

Toegevoegde waarde constructeur

Dat bouwen een kostbare zaak is, behoeft geen uitleg. Echter de kosten van de constructeur zijn een fractie van de bouwkosten, laat staan van de kosten die gepaard gaan bij het herstellen van schades. Met de invoering van het "vergunningsvrij" bouwen wordt het bouwplan niet gecontroleerd door de Gemeente. Echter het bouwplan moet nog steeds aan alle eisen voldoen. De verantwoording hiervoor ligt bij de eigenaar van het pand ! Als na een eventuele verkoop van een woning blijkt dat een constructie niet voldoet aan het bouwbesluit kan dit worden gezien als een verborgen gebrek (het was niet zichtbaar) en eventuele hieruit voortvloeiende kosten voor herstel kunnen dan verhaald worden op de vorige (verkopende) partij.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Balkberekening.nl
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image