Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

aanvraag vergunning / bouwtekening

image
Ervaring

+3
bouwkundig en architektenburo Abeling
Achterweg, Lisse, Nederland

Tarief: Op aanvraag
Bedrijf met KvK 28072295

Telefoonnummer
buro-abeling.nl

Bekeken: 2439 keer

aanvraag vergunning / bouwtekening
Wij kunnen tekenwerk voor U maken voor prijsopgave bij aannemers of aanvraag vergunning.

Ook voor advies bent U bij ons aan het juiste adres.

Haal de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs voor Uw klussen.

Trefwoorden: aanbouw, verbouwing, dakkapel, vergunning, bouwtekening, constructirberekening, architect.

Werkgebied:
Lisse, Lisserbroek, Sassenheim, Noordwijkerhout, Buitenkaag, Hillegom, De Zilk, Voorhout, Abbenes, Huigsloot, Vredeburg, Beinsdorp, Kaag, Noordwijk, Nieuw-Vennep, Warmond, Nieuwe Wetering, Rijpwetering, Weteringbrug, Zwaanshoek, Hoofddorp, Oud Ade, Leimuiderbrug, Bennebroek, Roelofarendsveen, Burgerveen, Vogelenzang, Oude Wetering, Oegstgeest, Heemstede, Leiden, Leimuiden, Leiderdorp, Rijnsaterwoude, Rijsenhout, Hoogmade, Bentveld, Katwijk, Rijnsburg, Cruquius, Valkenburg, Woubrugge, Aerdenhout, Zoeterwoude, Rozenburg, Zandvoort, Haarlem, Aalsmeerderbrug, Aalsmeer, Hazerswoude-Rijndijk, Vijfhuizen, Kudelstaart, Koudekerk aan den Rijn, Wassenaar, Alphen aan den Rijn, Schiphol, Overveen, Ter Aar, Voorschoten, Nieuwveen, De Kwakel, Oude Meer, Boesingheliede, Zevenhoven, Vrouwenakker, Lijnden, Bloemendaal aan Zee, Bloemendaal, Haarlemmerliede, Hazerswoude-Dorp, Uithoorn, Badhoevedorp, Gelderswoude, De Hoef, Zwanenburg, Santpoort-Zuid, Aarlanderveen, Amsterdam, Halfweg Nh, Amstelhoek, Spaarndam-West, Benthuizen, Nieuwkoop, Zoetermeer, Leidschendam, Amstelveen, Penningsveer, Spaarndam-Oost, Spaarnwoude, Santpoort-Noord, Noorden, Velserbroek, Zwammerdam, Boskoop, IJmuiden, Nes aan de Amstel, Mijdrecht, Driehuis, Waddinxveen, Voorburg, Den Haag, Bodegraven, Assendelft, Moerkapelle, Velsen-Zuid, Ouderkerk aan de Amstel, Woerdense Verlaat.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met bouwkundig en architektenburo Abeling
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Hierbij wil ik een ieder die een reaktie achtergelaten heeft bedanken.
Marcel | lisse 19-12-12
(+) Marcel Abeling heeft een klein bureau waardoor het contact persoonlijk en direct is. Marcel is telefonisch en per e- mail goed bereikbaar. Hij denkt mee met de wensen van de klant en geeft vernieuwde inzichten in mogelijke oplossingen. Marcel heeft inzicht in de kosten en komt vaak met een kostenbesparende oplossing. Hij is een prettige man om zaken mee te doen.
firma 19-09-12
(+) Architectenburo Abeling heeft voor ons snel en deskundig een bouwtekening gemaakt voor een aanpassing van de woning en heeft ons het papierwerk voor de aanvraag van de vergunning uit handen genomen. En dat tegen een zeer redelijke prijs.
P. 18-09-12
Als aankoopmakelaar Vastgoedkoper maken we gebruik van architecten om een indruk te krijgen van de staat en mogelijkheden van een mogelijk aan te kopen woning. Ook Marcel Abeling heeft vaak voor ons dit werk gedaan. Wat op valt is zijn prettige omgang met onze cliënten en de professionele wijze waarop hij de woning beoordeeld. Zijn kennis en manier van werken en omgang is voor ons zeker aanleiding om nog lang met hem samen te werken.
Pieter 11-09-12
(+) Als aankoopmakelaar Vastgoedkoper maken we gebruik van architecten om een indruk te krijgen van de staat en mogelijkheden van een mogelijk aan te kopen woning. Ook Marcel Abeling heeft vaak voor ons dit werk gedaan. Wat op valt is zijn prettige omgang met onze cliënten en de professionele wijze waarop hij de woning beoordeeld. Zijn kennis en manier van werken en omgang is voor ons zeker aanleiding om nog lang met hem samen te werken.
Pieter 11-09-12
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image