Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

RiJob Dakbedekking voor al uw bitumineuze dakproblemen

imageimageimage
Ervaring

+7
RiJob Dakbedekking
Geef een locatie op

Tarief: Nader overeen te komen
Bedrijf met KvK 59350202

Telefoonnummer
dakbedekking-vervangen.nl

Bekeken: 2746 keer

RiJob Dakbedekking voor al uw bitumineuze dakproblemen
Kwaliteit, goedkoop, termijnbetaling en garantie


Wij zijn al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in bitumineuze dakbedekking


Ook voor het monteren van lichtkoepels en lichtstraten kunt u bij ons terecht


U kunt ons verder inschakelen voor:


- Nieuwbouw


- Renovatie


- Onderhoud


- Reparatie 


- Inspectie


Ook is het mogelijk om te betalen in termijnen ( maximaal 2 termijnen, maximaal 60 dagen)


Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt een e-mail sturen met uw adresgegevens, wij zullen dan binnen 24 uur contact opnemen om een afspraak te maken!


Met vriendelijke groet,

RiJob Dakbedekking




Werkgebied:
Rhoon, Barendrecht, Rotterdam, Heinenoord, Rotterdam Albrandswaard, Oud-Beijerland, Poortugaal, Hoogvliet, Mijnsheerenland, Pernis, Spijkenisse, Westmaas, Schiedam, Hekelingen, Vondelingenplaat, Heerjansdam, Nieuw-Beijerland, Klaaswaal, Vlaardingen, Maasdam, Ridderkerk, Puttershoek, Capelle aan den IJssel, Simonshaven, Piershil, Numansdorp, Botlek, Krimpen aan den IJssel, Zuid-Beijerland, Zwijndrecht, Geervliet, Hendrik-Ido-Ambacht, Krimpen aan de Lek, Goudswaard, Zuidland, Kinderdijk, Strijen, Abbenbroek, Rozenburg, Heenvliet, s-Gravendeel, Berkel en Rodenrijs, Alblasserdam, Bergschenhoek, Mookhoek, Dordrecht, Delft, Maasland, Maassluis, Zwartewaal, Ouderkerk aan den IJssel, Papendrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel, Nieuw Lekkerland, Willemstad, Oud Alblas, Strijensas, Oudenhoorn, Den Bommel, Delfgauw, Pijnacker, Vierpolders, Stad aan 't Haringvliet, Lekkerkerk, Schipluiden, Bleiswijk, Den Hoorn, Hellevoetsluis, Ooltgensplaat, De Lier, Brielle, Moerdijk, Oudemolen, Zevenhuizen Zh, Maasdijk, Sliedrecht, Heijningen, Gouderak, Klundert, Berkenwoude, Nootdorp, Middelharnis, Zoetermeer, Tinte, Wijngaarden, Kwintsheul, Achthuizen, Wateringen, Sommelsdijk, Lage Zwaluwe, Rijswijk, Moordrecht, Naaldwijk, Bleskensgraaf Ca, Moerkapelle, Fijnaart, Honselersdijk, Gouda, Europoort, Den Haag, Oude-Tonge.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met RiJob Dakbedekking
Telefoon is niet verplicht




Berichten / Ervaringen:
(+) De heren zijn geweest voor het overlagen van de dakbedekking van de schuur. Snelle en voortvarende aanpak. De klus is netjes uitgevoerd in nog geen 2 uur.
Sandra | Rotterdam 13-08-13
(+) Onze  ervaring met de twee heren die een nieuw garagedak  hebben aangebracht was prima ze werkten stevig door en met een paar uur was het goed en vakkundig aangebracht, 10 jaar garantie erbij dat geeft een goed gevoel.
Onink 31-07-13
(+) - een prima ervaring gehad bij het vervangen van 25 m3 dakbedekking. - alles volgens afspraak en een fijne onderlinge communicatie.- ook zeer blij met het afvoeren van +/ - 1000kg grind.- kortom u kunt zonder twijfel deze hard werkende heren uw klus toe vertrouwen
remko | voorschoten 11-06-13
(+) Ik ben heel blij met dit bedrijf, mijn dakbedekking ziet er goed verzorgd uit, kwaliteit materiaal, kan minimaal 25 jaar verder. Alles wordt opgeruimd en troep wordt meegenomen en ook heel vriendelijke mensen. Geen wachttijd en zelf waren ze op tijd en hielden zich ook aan alle afspraken, een aanrader dus.
Sheimav | Utrecht 03-05-13
De heren gaan snel en vakkundig te werk. Binnen een dag hebben zij nieuwe dakbedekking op de dakkapel en carport geplaatst. Het ziet er weer netjes uit En bovendien 10 jaar garantie
Roossien | Capelle aan den IJssel 22-04-13
(+) ze hebben mij in mei 2013 enorm geholpen met goed resultaat. ik heb een klein schuurtje met carport ernaast. het schuurtje stond op instorten wat dak betrof ook de carport was aan vervanging toe. ze hebben dit met zeer goed resultaat kunnen maken en met 1 dag werk heb ik een nieuwe dak op schuurtje en carport.
g | spijkenisse 07-04-13
(+) Op kerstavond hebben wij last van een lekkage gehad en hebben deze dakdekkers gebeld, binnen twee uur was de lekkage opgelost. Wij hadden het niet verwacht dat de lekkage direct op kerstavond gemaakt zou worden. Deze jongens zijn snel en vakkundig en zijn zeker de moeite waard om uw klus te laten doen. 
R. | Delfgauw 07-03-13
(+) Wij hebben in november 2012 het dak van ons tuinhuis laten vernieuwen door grijze mineraal dakbedekking, ook het boeiboord hebben ze vervangen met trespa. We zijn heel erg tevreden over de werkwijze en de service. Wij kunnen er voorlopig zeker weer 25 jaar tegen aan
Frasca | Delft 05-03-13
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
imageimageimage