Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

tv- en audiomeubel op maat gemaakt

imageimageimage
Ervaring

0
Jan Hazeleger
Essenerweg 4, Kootwijkerbroek, Nederland

Bedrijf met KvK 57027862

Telefoonnummer
Facebook
www.tv-meubelopmaat.nl

Bekeken: 2106 keer

tv- en audiomeubel op maat gemaakt
Na enkele jaren in de audio- en televisiebranche werkzaam te zijn is één ding mij duidelijk geworden: design van het meubel is net zo belangrijk als de apparatuur zelf. Het gaat er tenslotte om dat al uw meubels één geheel vormen.

Ik kan er voor zorgen dat uw huidige apparatuur kan worden geïntegreerd in een tv-meubel op maat, dat geheel aansluit bij uw interieurwensen. Dit alles kan zonder dat u een nieuwe superplatte LED-televisie hoeft te kopen en dus concessies hoeft te doen aan de huidige geluidskwaliteit. Ook komt er een oplossing voor het uit zicht plaatsen van al uw randapparatuur. Tenslotte kan ik er ook voor zorgen dat al uw apparatuur met één afstandbediening te gebruiken is.

Het bovenstaande is mogelijk voor elk formaat en gewicht televisie. Daarnaast maakt het ook niet uit of u een modern of een klassiek interieur heeft.

Zowel de grote, kleur, vorm, verlichting, plaatsing van de randapparatuur en de mogelijkheid om het geheel te bedienen met een universele afstandbediening kunnen worden gekozen. Denk hierbij ook aan randjes en design effecten nu al aanwezig in het bestaande interieur en verschillende kleuren verlichting.

Dit alles word besproken in een vrijblijvend gesprek waarin u uw wensen kunt laat horen en ik u kan aangeven wat kan, zo nodig opgevuld met extra ideeën. Dit zal worden uitgewerkt in een schets en verder besproken in een tweede afspraak. Was u al van plan een nieuwe tv of randapparatuur aan te schaffen kan ik u ook onafhankelijk advies geven om zo het geheel beter tot zijn recht te laten komen.
Na uitwerking en goedkeuring zal het meubel op maat worden gemaakt en bij u thuis worden geplaatst. Hierna heeft u een jaar garantie op het meubel, inclusief ondersteuning voor technische vragen over uw apparatuur.

Trefwoorden: tv meubel op maat
audio meubel op maat




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Jan Hazeleger
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
imageimageimage