Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Zeer uitdagend speeltoestel Klimtoestel Cornee

image
Ervaring

0
Houtplezier
Coevorden

Tarief: 2845
Bedrijf met KvK

Telefoonnummer
www.houtplezier.nl

Bekeken: 1756 keer

Zeer uitdagend speeltoestel Klimtoestel Cornee
Speeltoestel Klimtoestel Cornee
Houtplezier speeltoestellen

Houtplezier speeltoestellen stimuleren kinderen te spelen met uitdagend vormgegeven speeltoestellen in trendy kleuren. Wij geven advies bij de inrichting van de veilige speelplek. Houtplezier is zowel specialist als leverancier van speeltoestellen. Wij combineren moderne materialen met natuurlijk hout tot duurzame speeltoestellen!

Speeltoestel Cornee is een klimtoestel speciaal geschikt voor kinderen van 5 tot 14 jaar, kinderen vanaf 3 jaar kunnen zich wel vermaken op het toestel maar zullen nog niet alle mogelijkheden willen of kunnen benutten. Het speeltoestel is gecertificeerd volgens N-EN 1176 norm en derhalve geschikt voor school, camping en de openbare speeltuin, bij ieder houtplezier speeltoestel wordt een logboek bijgeleverd. Door uitsluitend gebruik te maken van duurzame materialen is het speeltoestel gemaakt voor zeer intensief gebruik. De garantie op het speeltoestel is 10 jaren, op het touwmateriaal 3 jaar garantie. Klimtoestel Cornee is doorgaans uit voorraad leverbaar. De genoemde prijs is exclusief installatie, 19% BTW en/ of transport. Voor meer informatie en maatvoering van bijvoorbeeld de ondergrond verwijzen wij u graag naar onze informatieve website van houtplezier.nl

Houtplezier maakt uitsluitend gebruik van Hardhout, het type hardhout dat houtplezier gebruikt is van een duurzaamheidklasse I, in tegenstelling tot nadere houtsoorten zijn onze speeltoestellen niet gevoelig voor houtrot. Het door ons gebruikte hardhout hoeft niet te worden behandeld en of geïmpregneerd, Het hout is nagenoeg onderhoudsvrij. Houtplezier is FSC gecertificeerd!

Alle door ons toegepaste metalen in al onze speeltoestellen zijn van RVS (roest vast staal). Dit metaal is zeer duurzaam en hoeft nooit meer te worden nabehandeld, ook al onze verbindingen zijn gemaakt van RVS. RVS hoeft nooit meer te worden nabehandeld.

Het door Houtplezier speeltoestellen toegepaste HDPE kunststof is door en door gekleurd. HDPE is een volledig recyclebaar en hoogwaardig kunststof. HDPE delamineert niet, wordt niet scherp en is nagenoeg chemisch resistent. HDPE is dan ook ongevoelig voor graffiti, spuitbussen lak of benzinestift veeg je eenvoudige weer van het kunststof af met een vochtige doek.

Naast houten speeltoestellen maakt houtplezier ook RVS speeltoestellen. Neemt u met ons contact op voor een catalogus of advies.

Ook kunnen wij vrijblijvend voor u een speelplaats ontwerpen en tekenen. Mocht dit dan gaan om een speelplaats in uw gemeente dan passen wij de tekening aan, aan uw wensen, en de eisen van uw gemeente.

Er zijn subsidies beschikbaar als het gaat om het inrichten van een openbare speelplaats, Houtplezier speeltoestellen heeft een overeenkomst met het Nuso. Zo kunt u voor uw speelplaats met een ontwerp en offerte van houtplezier ook eenvoudig subsidie aanvragen. Meer informatie hierover, even Google op Fondsen samen buiten spelen.

Houtplezier speeltoestellen
Nieuwe Krim 13
7741 NR Coevorden
0524572600
[email protected]

Trefwoorden: speeltoestel, speeltoestellen, klimtoestel, houten speeltoestellen, klimtoestellen, buitenspeelgoed, speeltoestellen hout,

Werkgebied:
Dalerpeel, De Krim, Holthone, Nieuwlande, Anerveen, Elim, Zwinderen, Coevorden, Geesbrug, Schuinesloot, Gramsbergen, Ane, Dalen, Nieuweroord, Holtheme.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Houtplezier
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×