Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Ondernemerscoaching, Online Marketing Advies, Social Media en Branding

image
Ervaring

0
Carrieresteps 4 Professionals
Hoorn

Bedrijf met KvK 37145119

Telefoonnummer
www.carrieresteps.nl

Bekeken: 799 keer

Ondernemerscoaching, Online Marketing Advies, Social Media en Branding
Uw ondernemerscoach Corrie Oppeneer helpt u bij het opstarten van uw onderneming of wanneer uw bedrijf stagneert en u graag hulp en advies wil bij het hervinden van uw passie, drive, focus en nieuwe richting of als u meer nieuwe klanten nodig heeft.

Onze adviesgebieden:

Hoe onderscheid ik mij met mijn Personal Branding?
Hoe verricht ik op succesvolle wijze Acquisitie?
Hoe om te gaan met marketing, PR en Promotie?
Hoe word ik zichtbaar en vindbaar met Social Media?
Met welke netwerken bereik ik mijn doelgroep?
Hoe genereer ik meer omzet met mijn website?

Ondernemingscoaching op maat

Afhankelijk van uw vraagbehoefte, stelt de ondernemerscoach een plan van aanpak op, die u directe handvaten geeft om op succesvolle wijze uw onderneming op te zetten. Hetzij als ZZP, freelancer of interim manager. Dit kan face to face, via online coaching en met behulp van diverse social media kanalen. Ook als u vast dreigt te lopen, het even niet meer ziet zitten, het gewenste succes uitblijft of om een andere reden een begripvolle ondernemerscoach als sparringpartner nodig heeft om u (weer) op weg te helpen.

Personal Branding en uw onderscheidend vermogen

Het hebben van een sterke brand of 'merk' is erg van belang voor het verkrijgen van meer naamsbekendheid en succes. Met onze expertise op het gebied van personal branding en onderscheidend vermogen, helpen wij uw gewenst 'imago' zowel online als offline te vergroten en te versterken.

Acquisitie, Netwerken en Social Media

Acquisitie via social media kan heel versterkend werken om uw naamsbekendheid, online zichtbaarheid en omzet te verhogen. Wij helpen u met een uitgekiend acquisitieplan met volledige integratie en onderlinge verbinding met uw website, weblog, LinkedIn, Twitter en eventueel Facebook account. U leert alles over de nieuwe manieren van acquireren die snel veel bezoekers naar uw website kan leiden.

Advies en professionalisering Social Media accounts

Uw eerste indruk op al uw social media accounts is bepalend of mensen wel of niet met u willen linken, verbinden, uw fanpage op facebook liken of u op Twitter gaan volgen. Afhankelijk van uw doelstelling, bekijken en beoordelen wij uw social media accounts en geven u advies en concrete verbeterpunten zodat u beter wordt gevonden en uw netwerk zal groeien.

Online Marketing

Met online marketing worden diverse tools ingezet om uw naamsbekendheid te vergroten, meer prospects en klanten te bereiken. Denk aan e-mailmarketing, het versturen van nieuwsbrieven en het schrijven van weblogs. Allemaal vormen van marketing die u relatief weinig kosten, maar wel veel nieuwe klanten en opdrachten op kan leveren. Wij vertellen u precies welke tools goed werken en welke bij u en uw bedrijf passen.

Neem nu contact met ons op en ervaar zelf dat het echt niet moeilijk hoeft te zijn om (nieuwe) klanten te vinden.

Trefwoorden: ondernemerscoaching Hoorn, marketingadviseur, marketingadvies, ondernemer, ondernemersadvies, online marketing advies,




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Carrieresteps 4 Professionals
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image