Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Hoog in google plus gratis website

image
Ervaring

0
Website nodig?
Goes

Bedrijf met KvK

Telefoonnummer
eenzakelijkewebsite.nl

Bekeken: 846 keer

Hoog in google plus gratis website
Gratis website voor uw bedrijf, vereniging of stichting.
Het ontwerp van de website, het beheersysteem en het online zetten van de website is geheel gratis. Ja, u leest het goed, de website is gratis! Ontdek de standaard opties behorende bij de gratis website, op Eenzakelijkewebsite.nl Uw website ontwerp wordt uniek opgemaakt!

Zoals bij ieder ander bedrijf betaalt u hosting, en een stukje voor de websitenaam. U betaalt bij Een Zakelijke Website niets voor het ontwerpen en online zetten van de website. U betaalt alleen voor de hosting, cms updates, dagelijkse backup, en domeinnaam ieder jaar een totaalbedrag van 120 euro excl. btw.

Beheer zelf de website wat betreft teksten, foto's, pagina's toevoegen etc. zonder kennis nodig te hebben van techniek. Het werkt heel simpel! Een Zakelijke Website heeft hiervoor een zeer gebruiksvriendelijk beheersysteem (CMS).

Het is heel simpel om uw eigen website voortaan te beheren. Heeft u hier geen tijd voor, zin in of snapt u iets niet? Dan helpen wij u ook geheel gratis! Wij verzorgen de webhosting, domeinnaam en e-mailadressen. Oftewel alles bij één adres! Nog geen logo of visitekaartje? Ook dat kan het team van Een zakelijke website voor u verzorgen.

In principe is de gratis website uitgerust met alle wenselijke punten, en gebruikersgemakken voor een website. Mocht u eventuele uitbreidingen van de website wensen is dit altijd mogelijk en wordt doorgevoerd tegen een eenmalig bedrag. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een nieuwsbrief module en een gastenboek e.d. Ontdek de uitbreidingsopties die u tegen een eenmalige meerprijs zou kunnen toevoegen. Staat een bepaalde gewenste uitbreidingsoptie er niet bij, geen probleem. Alle uitbreidingen zijn te maken, vraag een offerte op met uw gewenste uitbreidingsoptie, en wij zorgen er voor.

Trefwoorden: hoog in google, zoekmachine, optimalisatie, website hoog in zoekmachine, goed gevonden, website zoeken, gratis website




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Website nodig?
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image