Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Allround zangeres & entertainer

image
Ervaring

0
Alina
Kloosterstraat 28, 2070 Burcht

Tarief: te bespreken
Bedrijf met KvK BE 0893.618.240

Telefoonnummer
users.skynet.be/alina

Bekeken: 3222 keer

Allround zangeres & entertainer
Hier ben je aan het juiste adres voor een perfecte muzikale omlijsting van uw feest, zoals o.a. uw bruiloft, bedrijfsfeest, receptie, party of evenement met live muziek en entertainment.

Vanwege het brede repertoire waaronder Engelstalige, Franstalige, Nederlandstalige en zelfs Russische nummers is zangeres Alina dan ook een graag geziene artieste in het muziekcircuit.

Een zangeres die nét dat beetje extra in huis heeft, om uw huwelijk of andere speciale gelegenheid om te toveren tot een super geslaagd evenement.
------------------------------------
Hieronder vindt u verschillende suggesties waarvoor u Alina kunt boeken. Uiteraard zijn buiten deze suggesties nog tal van andere sets mogelijk. Heeft u hierover vragen of wil u weten welke muziek het beste past bij u gasten, neem dan gerust contact met ons op en wij geven u hierover graag ons advies.

ROMANTISH PROGRAMMA VOOR TIJDENS UW HUWELIJKSCEREMONIE:

een mooie act vol prachtige lovesongs voor uw huwelijksvoltrekking in het gemeentehuis of kerk. Met inclusief het klassieke Ave Maria.

ZEER EXCLUSIEF! MET TROTS SERVEREN WIJ U "ALINA & TIMBRES DIVERS":

Timbres Divers is is een uniek Groot Film- en Musicalorkest. De bezetting lijkt sprekend op die van het bekende 'Metropole Orkest'. De naam Groot Film- en Musicalorkest Timbres Divers zegt veel over het repertoire van het orkest. Het accent ligt op film- en musicalmuziek, maar ook andere 'timbres' als pop, jazz, bigband en klassiek maken deel uit van de muziekmix. Het orkest werkt met eigen arrangeurs. Dit biedt grote flexibiliteit in muziekkeuze en waarborgt dat de specifieke bezetting inclusief vocals optimaal tot zijn recht komen. Bovendien bezit Timbres Divers over een eigen close harmony groep die tevens ingezet kunnen worden tijdens de show. Proef deze tongstrelende combinatie van klassiek tot musical en pop. Songs uit musicals zoals 'Phantom Of The Opera', 'Les Miserables', 'Evita' en andere prachtige melodiën, worden door Alina en Timbres Divers met drama, romantiek en humor geserveerd als een ware delicatesse. Een niet te missen evenement! En als u dacht dat een groot orkest niet binnen uw budget zou passen, dan bewijst dit orkest u het tegendeel!

SPETTERENDE SWINGENDE HOOFD(ACT) TIJDENS UW EVENEMENT OF (BEDRIJFS)FEEST:

Dit is Alina's terrein. Een spetterend, swingend en zeer interactief optreden als opzweper tijdens uw feest of evenement. Als geen ander zal ze met haar mooie stemgeluid en uitstraling bij uw gasten de gevoelige snaar weten te raken en ieder ongedwongen laten swingen op actuele hits en danceklassiekers en iedereen laten meevoeren tot een absoluut hoogtepunt van de avond.

EASY-LISTENING PROGRAMMA VOOR UW RECEPTIE, (BEDRIJFS)OPENING of DINER:

Het easy-listening programma is speciaal samengesteld met mooie ballads en gezellige achtergrondmuziek en zeer geschikt voor een receptie, diner of een (bedrijfs-) opening. Indien gewenst is hierin opgenomen een adembenemende opening, en een swingend eind. Dit programma bestaat uit verschillende sets met tussendoor passende muziek.

DINER-DANSANT PROGRAMMA "VAN DIVA TOT DANCE":

Nadat het voorgerecht is uitgehaald zullen uw gasten zich verbazen over haar verschijning en stemgeluid. Als een echte diva zal zij uw avond openen met haar unieke stemgeluid en haar oogverblindende, stijlvolle verschijning. Van couvert tot couvert zal zij op onnavolgbare wijze deze sfeervolle ambiance ongemerkt weten om te toveren tot een waar dansspektakel. "Van diva tot dance" bestaat uit drie tot vier sets (tussen de couverts) met passende achtergrond muziek (tijdens het couvert). De perfecte keuze voor een (uitgeserveerd) diner bijvoorbeeld tijdens een gala, kerstviering of huwelijk.

STUDIOZANGERES:

Voor al uw reclamespots, jingles, zowel spraak als zang mag Alina niet ontbreken.

HEEFT U SPECIALE WENSEN?:

Laat het ons weten! Uw verzoek is onze specialiteit.

Voor meer info omtrent het volledige repertoire en de democratische prijzen met of zonder orkest Timbres Divers verwijzen wij u graag door naar onze info & contact coördinaten.





GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Alina
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×