Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Fado zangeres daisy correia

image
Ervaring

+1
Daisy Correia
Lambert Rimastraat 15, Zuidoost, Amsterdam, Nederland

Tarief: Nader overeen te komen
Bedrijf met KvK 34285997

Telefoonnummer
Facebook
www.daisycorreia.com

Bekeken: 7387 keer

Fado zangeres daisy correia
Voor een mooie invulling van uw avond met een fadista bent u bij Daisy Correia aan het juiste adres. Met intens inlevingsvermogen en een krachtig en virtuoos stemgeluid krijgt de fado een nieuwe bezieling, een nieuwe attitude, zonder afbreuk te doen aan de traditie.

Daisy voegt nieuwe kleuren, registers en muziekstijlen uit andere culturen aan de fado toe. Het is niet erg als het publiek door de taal de poëzie niet verstaat, zolang de mensen de emotie maar voelen. Ze moeten geraakt worden door de fado en daar slaagt Daisy als geen ander in.

Haar fado laat u niet met een zwaarmoedig gevoel naar huis gaan. Zij brengt een gevarieerd programma van traditionele en moderne fado's. Dit is o.a. te horen op haar CD's "Este meu fado" en "Fado do Norte".

Sinds 2008 is Daisy Correia met diverse concertreeksen in de Nederlandse theaters te zien. Zij is ook te boeken o.a. voor (fado)diners, huiskamerconcerten, optredens in kerken etc.

In Portugal is Daisy al vele jaren een graag geziene gast bij de diverse grote tv stations en trad ook in verschillende landen zoals Duitsland, Zwitserland, Luxemburg en Frankrijk op.

Deze bijzonder talentvolle jongedame, "een kind van twee culturen", is in Nederland een veelbelovende ster van de nieuwe generatie fadozangeressen en bezorgt u een onvergetelijke fado avond.





GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Daisy Correia
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
(+) Het is werkelijk te gek en subliem hoe Daisy zich volledig inleeft in de Fadomuziek met een prachtige stem. En wij spreken uit ervaring
Esther | amsterdam 13-04-08
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image