Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Engelse les in Rotterdam

image
Ervaring

+5
IDEE Linguistic Services
3079 Rotterdam, Nederland

Tarief: Nader overeen te komen
Bedrijf met KvK 24379284

Telefoonnummer
LinkedIn, Skype

Bekeken: 6600 keer

Engelse les in Rotterdam

Ik ben een enthousiaste en gedreven taalexpert met bijna 40 jaar ervaring. Met heel veel plezier geef ik cursussen en taaltrainingen Engels op vele niveaus, zowel aan volwassenen als aan kinderen. Daarnaast vertaal ik teksten naar en uit het Engels en corrigeer ik teksten van zeer uiteenlopende aard.

Wilt U Engels leren, uw Engels ophalen of uw kennis uitbreiden? Dan kunt u kiezen uit vele opties:

  1. Taaltrainingen Engels voor beginners en (meer) gevorderden, niveau A1 t/m B2
  2. Conversatielessen Engels voor (meer) gevorderden (vanaf niveau A2)
  3. Cursussen Zakelijk Engels (e-mails; rapporten; telefoneren): individueel en in groepsverband (op uw bedrijf); basiskennis vereist (niveau A2)
  4. Bijlessen en bijspijkercursussen (bijv. grammatica, leesvaardigheid)
  5. Medisch Engels (terminologie/spreekvaardigheid)
  6. Engels voor verpleegkundigen (terminologie/spreekvaardigheid)
Ik ben een vriendelijke en geduldige juf, en kan lesstof goed uitleggen. Wilt u meer informatie? Neemt u dan bij voorkeur contact op via (een Whatsapp naar) mijn mobiele nummer.

Graag tot ziens!

Inge Dijkstra, taaltrainer Engels



Werkgebied:
Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Heerjansdam, Rhoon, Krimpen aan de Lek, Kinderdijk, Hendrik-Ido-Ambacht, Heinenoord, Alblasserdam, Puttershoek, Zwijndrecht, Ouderkerk aan den IJssel, Rotterdam Albrandswaard, Nieuw Lekkerland, Maasdam, Schiedam, Poortugaal, Mijnsheerenland, Oud-Beijerland, Dordrecht, Papendrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel, Oud Alblas, Pernis, Lekkerkerk, Westmaas, Hoogvliet, Bergschenhoek, s-Gravendeel, Berkel en Rodenrijs, Vondelingenplaat, Vlaardingen, Klaaswaal, Spijkenisse, Berkenwoude, Mookhoek, Gouderak, Sliedrecht, Zevenhuizen Zh, Hekelingen, Bleiswijk, Strijen, Wijngaarden, Moordrecht, Nieuw-Beijerland, Delft, Bleskensgraaf Ca, Numansdorp, Pijnacker, Gouda, Streefkerk, Bergambacht, Delfgauw, Botlek, Moerkapelle, Strijensas, Simonshaven, Waddinxveen, Zuid-Beijerland, Piershil, Brandwijk, Stolwijk, Zoetermeer, Ammerstol, Molenaarsgraaf, Groot-Ammers, Geervliet, Maasland, Rozenburg, Moerdijk, Hardinxveld-Giessendam, Maassluis, Lage Zwaluwe, Heenvliet, Zuidland, Goudswaard, Abbenbroek, Nootdorp, Den Hoorn, Schipluiden, Zwartewaal, Willemstad, Ottoland, Benthuizen, Vlist, Reeuwijk, Nieuwpoort, Rijswijk, De Lier, Schoonhoven, Gelderswoude, Wateringen, Leidschendam, Giessenburg, Goudriaan.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met IDEE Linguistic Services
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
(+) Via de Volksuniversiteit volg ik de cursus Engels communicatie bij Inge met veel plezier. Het is nog niet afgerond maar ik ga vermoedelijk door. In de klas weet Inge een plezierige sfeer te creëren waarbij iedereen tot zijn recht komt. Inge heeft het talent om over alle onderwerpen mee te praten of stuurt het in de juiste richting. Ik ga elke donderdag met plezier.  
Bert | Rotterdam 06-01-15
(+) Inge is een hele goede lerares Engels heb al een hoop van haar geleerd en mijn Engels is er een stuk op vooruit gegaan.Ik volg deze lessen nu 2 jaar met hele leuke mede leerlingen.Ik ga nog lang van haar kundigheid genieten.
Joke | Rotterdam 18-06-13
(+) Meer dan twee jaar volg ik nu lessen Engels bij Inge en ik waardeer haar manier van les geven zeer. De laatste keer heb ik een cursus met de nadruk op Engelse conversatie  bij Inge gevolgd en ik vind dat zij ook deze lessen weer heel creatief, kundig en  in een prettige sfeer geeft. Mijn complimenten
Anneke | Rotterdam 30-05-13
(+) Het is inmiddels een jaar dat ik de cursus Engels volgt in een groepje en het is niet alleen, dat de sfeer prettig is, maar dat ik met het geleerde mij aardig verstaanbaar kan maken.Voorlopig zal ik nog voor een langere periode de lessen volgen.
Henk | Rotterdam 17-05-13
(+) Veel geleerd van Inge. De lessen worden op een leuke manier gegeven met een duidelijke uitleg en veel aandacht voor de juiste uitspraak. Op verzoek kan de les over een bepaald onderwerp gaan.
Bep | Rotterdam 12-05-13
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image