Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Individual Coaching door Ymprovecoaching

image
Ervaring

0
Yvette van Kessel
Generaal Bothastraat, Doornakkers-West, Eindhoven, Nederland

Tarief: aanvraag
Bedrijf met KvK 17248669

Telefoonnummer
Facebook, LinkedIn
www.ymprovecoaching.nl

Bekeken: 671 keer

Individual Coaching door Ymprovecoaching
Bent u gericht op zoek naar een persoonlijke coach, geïnteresseerd in uw persoonlijke groei en wilt u weten wat een coach voor u hierin zou kunnen betekenen? Dan is Ymprove Coaching uw juiste partner!

Op allerlei fronten worden mensen uitgedaagd om te dealen met veranderingen in hun leven. Individual coaching helpt hierbij om onder andere het proces van doelen behalen en problemen oplossen te versnellen, ongeacht omstandigheden. Ook bespoedigd coaching het verwerken van emoties, het loslaten van angsten en het ontdekken van wat u nu echt wilt. Dit alles zodat u zich constructief kunt richten op uw (levens-) doelen en hiermee uw kwaliteit van leven verhoogt en u uw gewenste resultaten behaalt.

COACHING
In coaching leert u uw gedrag te herkennen in zaken die goed gaan, zodat u die in leert te zetten in die gebieden van uw leven die niet zo lekker lopen.
Daarnaast leert u uw gedrag te herkennen op gebieden waar u de gewenste resultaten niet behaalt en werken we aan de upgrading van die gebieden. Hierdoor weet u meer gewenste resultaten te behalen en uw potentieel, dat wat u nog niet weet dat u in zich heeft, te benutten.

DOEL
Het doel van individual coaching is het upgraden van uw performance in uw werk- en/of privéleven. Dit bewerkstelligen we door -daar waar gewenst- een positieve verandering in houding en gedrag te realiseren door middel van het eigen maken en gebruiken van tools en handvatten. Deze worden U aangeboden middels het Ymprove coachingstraject, met deze methodiek leert u uw kwaliteiten optimaal te benutten en/of talenten verder te ontplooien. De methodiek wordt specifiek op u toegespitst, waardoor persoonlijke effectiviteit in het werk en leven toeneemt en u meer succes, zelfvertrouwen en plezier ervaart.

YMPROVE COACHING
Ymprove Coaching wordt u aangeboden door Yvette van Kessel te Eindhoven, opgeleid aan de Extra Mile Academy. Wanneer u vastloopt en behoefte heeft om de zaken met iemand op een rij te zetten, bent u bij Ymprove coaching op de juiste plek. Als coach werk ik vanuit de gedachte dat u zelf invloed kunt uitoefenen op uw leven. Door terug te keren naar uw kern en vanuit daar uw leven te leven, zorgt u ervoor dat u in uw kracht staat en trouw blijft aan uw natuurlijke waarden. Dit kan misschien wel abstract lijken en als een ‘ver van mijn bed show’ klinken, maar het heeft simpelweg te maken met bewustwording, keuzes maken, zelf actie ondernemen en volhouden. En zoals het spreekwoord zegt: De aanhouder wint!

YMPROVE SPECIALITEITEN
Persoonlijke ontwikkeling
Effectieve communicatie
Verbeterde resultaten in werk- en privé leven
Verbeterde samenwerking
Verbeterde verhoogde performance
Hogere kwaliteit van leven
In je eigen kracht staan
Trouw zijn aan jezelf
Creatief Denken
Groei van je potentieel
Verhoogd zelfoplossend vermogen
Verhoogd zelfvertrouwen
Structurele en concrete tools en handvatten
Creatieve therapie werkvormen
Mindfulness werkvormen


Trefwoorden: Coaching, coach, yvette, van, kessel, kunstenaar, bewustwording, waarden, keuzes, plannen, tools, handvaten, effecticiteit, persoonlijk, methodiek, coachingstraject, zelfvertrouwen, constructief, verwerken, emoties, ontdekken, potentieel, loslaten, persoonlijke, Extra, Mile, Academy




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Yvette van Kessel
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image