Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Ruime vakantievilla met privezwembad in Zuid- Frankrijk

imageimageimage
Ervaring

0
Antoinette de Roos
Chemin de Talazargues, 30630 Saint Gely de Cornillon

Tarief: v.a. € 295
Particulier aanbod/vraag

Telefoonnummer
www.villaforza.nl

Bekeken: 2963 keer

Ruime vakantievilla met privezwembad in Zuid- Frankrijk
Bijzonder ruime vrijstaande villa met een privé-zwembad op een terrein van 2500 m² in het gehucht Talazargues bij het dorp Saint-Gely. Gebouwd in de traditionele lokale bouwstijl met een plafond dat op z'n hoogste punt tot 5 meter reikt. Het uitzicht is prachtig en wordt gevormd door wijngaarden en heuvels. De villa is geheel gelijkvloers. Geschikt voor 2-6 personen.


Woonkamer en keuken

De woonkamer beslaat samen met de open keuken maar liefst 55 m² en biedt naast een lekker grote tafel waaraan 6 personen kunnen zitten een comfortabele zithoek met televisie (Nederlandse en internationale satellietontvangst), DVD-speler (DVD's aanwezig) en CD-speler met iPod-dockingstation (CD's met vele verschillende soorten muziek aanwezig). In de koelere maanden zorgt de open haard voor een aangename warmte (er is ook elektrische verwarming). Via openslaande deuren bereikt u het overdekte terras. De luxe open keuken is bijzonder ruim en van alle mogelijke apparaten voorzien, zoals een grote koelkast, keramische kookplaat, oven, magnetron en vaatwasmachine.

Slaapkamers

Er zijn drie slaapkamers, twee van ongeveer 17 m² en een van 10 m². In de twee grotere slaapkamers staan 2 eenpersoons boxspring bedden van 80x200 cm, die standaard tegen elkaar aan geschoven zijn. De derde slaapkamer heeft een stapelbed en een (opklapbaar) kinderbedje. Alle slaapkamers bevatten voldoende kastruimte voor uw kleren. Dekbedden zijn aanwezig, lakens en kussenslopen dient u zelf mee te nemen.

Badkamer

De 9 m² ruime en betegelde badkamer bevat een royale inloop douche, twee wastafels en een tweede - verhoogd - toilet (het andere toilet bevindt zich in de gang).

Bijkeuken

In de bijkeuken vindt u de wasmachine, de vriezer en enkele andere zaken, zoals een strijkijzer en -plank, een stofzuiger, een babybadje, steengrill, bakplaat, droogmolen en bezems.

Tuin en zwembad

Vanaf het aan de woonkamer grenzende overdekte terras bereikt u het zwembad (5,5 x 11 meter, 1.60m diep) met een Romeinse trap en een alarminstallatie. Het zwembad is in de maanden mei t/m september geopend. Er zijn zes ligbedden. Verder zijn er verschillende zitjes gecreëerd, zodat u de hele dag desgewenst in de zon of juist in de schaduw kunt zitten. Ook de pergola met loungeset biedt schaduw. Op het benedengedeelte bevindt zich een petanquebaan (jeu de boules). Tenslotte is er gelegenheid tot barbecuen.







GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Antoinette de Roos
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
imageimageimage