Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Luxe 6 Pers. rietgedekte Landhuizen in ZW Drenthe

image
Ervaring

0
Klaas Dekker
Steenwijk, Nederland

Tarief: vanaf € 199, - / week
Bedrijf met KvK 05070366

Telefoonnummer
www.heeftualgeboekt.nl

Bekeken: 3369 keer

Luxe 6 Pers. rietgedekte Landhuizen in ZW Drenthe
Op dit recreatiecentrum hebben wij voor u diverse types vakantiewoningen, van luxe rietgedekte villa's tot geschakelde bungalows die geschikt zijn om ook voor groepweekend of familieweekend te huren. Het park is gelegen in Zuidwest Drenthe bij het nostalgische drenthse dorp Havelte. Een gebied met bossen, heidevelden en zandverstuivingen. Schilderachtige dorpen als Havelte, Dwingeloo, Ruinen en Vledder met Saksische boerderijen tussen oude bomen. Hier wordt u nog vriendelijk gedag gezegd, door de plaatselijke bevolking, ook al kent men u niet. Havelte is een lommerrijk dorp dat centraal ligt in het zuidwesten van Drenthe. Havelte kent de gemoedelijke sfeer die kenmerkend is voor dorpen in Drenthe.
Landhuis type A
Dit vrijstaand nostalgische, in 2002 gebouwde boerderijtje is een lust voor het oog en heeft veel wooncomfort. De ingebouwde keuken is voorzien van een magnetron en afwasmachine. Ook is er een bijkeuken aanwezig. De woningen hebben zelfs op de benedenverdieping vloerverwarming. Allen zijn voorzien van c.v., CAI aansluiting en ingericht voor 6 personen.Op de bovenverdieping zijn 2 slaapkamers waarin 1-persoonsbedden staan. Ook is daar een badkamer met douche en toilet aanwezig. Ook is er een 2 persoons slaapkamer op de begane grond met een aparte doucheruimte! Buiten is een grote grastuin aangelegd, met een terras en voorzien van een schuurtje voor uw fietsen. Er is parkeerruimte bij het huis. Proef de sfeer en geniet van de omgeving, beslist een aanrader!




Wat is er zoal in de buurt van het park te doen?
De havelter hunnebedden die een bezoekje zeker waard zullen zijn al was het alleen al om de schitterende locatie waar ze zich bevinden!
Vlinderparadijs PAPILIORAMA waar u door een wereld wandelt van exotische vlinders, een wereld vol kleur en vrolijkheid "het kleurrijkste dagje uit".
Op loopafstand bevindt zich een prachtig gelegen openlucht zwembad alsmede een
18 holes golfbaan.
Alle dagelijkse boodschappen zijn in Havelte verkrijgbaar.


Werkgebied:
Steenwijk, Tuk, Zuidveen, Onna, Baars, Giethoorn, De Bult, Witte Paarden, Kallenkote, Steenwijkerwold, De Pol, Havelteberg, Eesveen, Marijenkampen, Basse, Nijenshoek, Willemsoord, Darp, Nijeveen, Scheerwolde, Frederiksoord.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Klaas Dekker
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image