Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Vakantie in holland begint met hollandurlaub24.de

image
Ervaring

0
Maria Weiser- van der Velden


Tarief: 59, 00 per Jahr
Bedrijf met KvK

Telefoonnummer
www.hollandurlaub24.de

Bekeken: 2031 keer

Vakantie in holland begint met hollandurlaub24.de
hollandurlaub24.de is ingrijpend vernieuwd. De website, waarop Duitse vakantiegangers een vakantie in Nederland kunnen boeken, biedt nu nog meer gebruiksgemak en mogelijkheden, zowel voor toeristen als voor aanbieders van vakantieverblijven.
Zo ging hollandurlaub24.de een samenwerking aan met Belvilla Vakantiehuizen, is de zoekfunctie verbeterd en kunnen vakantiegangers gemakkelijker contact opnemen met verhuurders.

De vernieuwing van hollandurlaub24.de brengt een keur aan nieuwe, spraakmakende opties met zich mee. Dankzij een samenwerking met Belvilla Vakantiehuizen is het aanbod van de website namelijk uitgebreid tot ruim 1400 vakantieadressen, verspreid door heel Nederland. hollandurlaub24.de is daarmee de grootste online aanbieder van vakantieverblijven in Nederland. Daarnaast is de startpagina voorzien van een betere zoekfunctie, die snellere navigatie door de website mogelijk maakt. Nieuw is ook een rotatiesysteem, dat waarborgt dat elk object – ongeacht wanneer het ingevoerd werd – op de eerste pagina van de zoekresultaten en op de homepage verschijnt. Daardoor vinden bezoekers sneller en eenvoudiger hun ideale vakantiebestemming.

Mogelijkheden voor vakantiegangers
Vakantiegangers kunnen voortaan nóg gemakkelijker contact opnemen met de verhuurders van vakantiewoningen. Na een klik op de contactbutton naast het betreffende object, verschijnt er een overzichtelijk boekings- en contactformulier dat na verzending direct bij de verhuurder terechtkomt. Ook is het voortaan mogelijk om interessante zoekresultaten te bewaren. Daarnaast kunnen bezoekers – direct bij het boeken – via enkele eenvoudige stappen een annuleringsverzekering afsluiten. Op de pagina ‘News’ staat meer informatie over deze verzekering, net als een overzicht van interessante evenementen en activiteiten in Nederland en een kalender met de Duitse schoolvakanties. Tot slot is er een speciale pagina voor lastminutevakanties, voor mensen die snel en voordelig een vakantie in Nederland willen boeken.

Voordelen voor verhuurders
Ook aanbieders van vakantieverblijven zijn gebaat bij de vernieuwing van de website. Zo is er allereerst veel aandacht uitgegaan naar een betere vindbaarheid in zoekmachines, om de bezoekersaantallen nog verder op te schroeven. Daarnaast profiteren vakantieondernemers direct van de gebruiksvriendelijkere opzet van de website. Een ander aantrekkelijk kenmerk van hollandurlaub24.de is het feit dat de website geen provisie over de boekingen in rekening brengt, maar dat een vermelding in de database op basis van een vast bedrag per jaar plaatsvindt.

hollandurlaub24.de
hollandurlaub24.de levert een totaalaanbod voor Duitse toeristen die een vakantie in Nederland willen boeken. Eén op de drie Duitsers is immers al eens op vakantie geweest in Nederland. Bezoekers kiezen een vakantieadres en boeken direct bij de verhuurder. Het verhuurdernetwerk strekt zich uit over heel Nederland en behelst allerlei soorten gelegenheden in uiteenlopende prijsklasses. Van een bed and breakfast tot een luxe vakantievilla. hollandurlaub24.de bestaat sinds 2007.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met Maria Weiser-van der Velden,
via telefoonnummer +49 (0) 2152 / 99 49 178 of via [email protected].






GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Maria Weiser-van der Velden
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image