Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Te huur vakantiewoning op de Veluwe met 4- persoons Finse sauna

image
Ervaring

0
Vakantie Idee Oke
3888LG Uddel, Nederland

Particulier aanbod/vraag

www.vakantie-idee-oke.nl

Bekeken: 985 keer

Te huur vakantiewoning op de Veluwe met 4- persoons Finse sauna
Sfeervolle, superschone 5-persoons vakantiewoning op de Veluwe met 4-persoons finse sauna met 3 ligbanken. Gelegen bij boerderij. Eigen oprit, eigen terras met tuinstoelset en kussens, zonne-/speelweide met 2 ligstoelen met kussens, tuintje. Gelegen in schitterend natuurgebied met veel loslopend wild. Veel wandel- en fietsmogelijkheden. Schitterend uitzicht over de weilanden.

Er is dit voorjaar een splinternieuwe witte hoogglans keuken geplaatst met vaatwasser, combimagnetron, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, senseo, koffiezetapp, waterkoker en broodrooster. Plafonds zijn gesausd, wanden opnieuw behangen, deuren en kozijnen geverfd en er is donkergrijs laminaat op de vloer in de keuken en kamer gekomen. In de keuken staat een bartafel met 6 barstoelen. Erg mooi en modern. Keuken en kamer zijn voorzien van rolgordijnen en er zijn rolluiken aanwezig.

Voor de kinderen is er een zandbak, schommel, skelter, bolderkar met huif en trampoline aanwezig.
Gratis bed-, bad- en keukenlinnen. Alle bedden zijn opgemaakt als u komt. Tevens badlakens en 2 badjassen voor de sauna aanwezig. Gratis kinderstoel, -bed en -bad.

Prijzen vanaf 295,00/575 per week.

Veel culturele en recreatieve activiteiten in de buurt: Paleis Het Loo, Apenheul, Julianatoren, Walibi Flevo, Dolfinarium, Ecodrome, Ned. Politiemuseum, Ned. artilleriemuseum, Hagedoorns Plaatse, De Koperen Ezel, forellenkwekerij, kaarsenmakerij, Heerderstrand, waterskicentrum Kievitsveld, De Veluwse Bron, Zandenplas, Zandenbos, Strand Horst, Veluwemeer en schitterende plaatsjes, zoals Hattem, Elburg, Zwolle, Apeldoorn, Deventer e.d.

Indeling: ruime hal met wasmachine, koelkast met vriezer, ruimte met sauna en 2 relaxfauteuils, keuken met open kamer met tv, dvd, cd en radio, douche en toilet ineen en een ruimte met een stapelbed. Eerste verdieping: ruime slaapkamer met 2-persoons bed en kinderledikantje en kleine slaapkamer met 2-persoons bed. Alles is v.v. cv en thermopane. Zeer volledig en compleet ingericht. Draadloos internet aanwezig.
Voor meer info zie www.vakantie-idee-oke.nl
http:// www.vakantie-idee-oke.nl/Nederland/te-huur-5-persoons-vakantiewoning-op-de-veluwe.html


Trefwoorden: vakantiehuisje, vakantiewoning, Veluwe, sauna




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Vakantie Idee Oke
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image