Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

RESORT Villapark Vargesztes, droomvakantie in TOP vakantiepark

imageimageimage
Ervaring

+1
Vakantieparadijs
Reimboldhausserstr. Kirchheim

Tarief: Op aanvraag
Particulier aanbod/vraag

www.vakantieparadijs.com

Bekeken: 1744 keer

RESORT Villapark Vargesztes, droomvakantie in TOP vakantiepark
Vakantieparadijs.com Villapark Vargesztes,

Resort Villapark Vargesztes is gebouwd op Nederlands initiatief en is hiermee uniek in Hongarije.

Het park ligt in een groene, glooiende omgeving met veel bossen, heuvels, meertjes, middeleeuwse gebouwen en mooie verstilde dorpjes.

Villapark Vargesztes heeft alle ingrediënten in huis voor een heerlijke vakantie voor iedereen.

Het park beschikt onder ander over een subtropisch overdekt 300m2 zwembad, een tweetal open lucht zwembaden met 2 glijbanen en een kinderzwembadje, horecafaciliteiten en diverse sportvelden, tennisbaan, bowlingbanen, enz.

In het hoogseizoen is er een breed scala van animatieprogramma's voor jong en oud.

De indrukwekkende stad Boedapest is op slechts 70 kilometer afstand van het park gelegen. Een bezoek aan deze stad mag tijdens uw verblijf dan ook eigenlijk niet ontbreken en maakt uw vakantie compleet!

Vargesztes ligt werkelijk ideaal in noord Hongarije zeer centraal in het drie landen punt van Hongarije, Oostenrijk en Slowakije en is het centrale vertrekpunt naar : Wenen~Bratislava en Boedapest, de 3 meest fraaie metropolen in midden Europa; Budapest op 70km, Wenen op 180 km en Bratislava de prachtige hoofdstad van Slowakije ligt op nog kortere afstand maar 140 km van ons Resort.

In het Resort staan 110 Comfort Villa's ( 2 tot 8 personen)

COMFORTvilla

en 15 Aqua Plus Villa's. ( 2 tot 8 personen)

AQUA-PLUS binnenzwembadvilla's

Alle villa′s zijn royaal en bestaan uit twee verdiepingen, op de begane grond bevinden zich:

ruime hal, royale woonkamer, keuken en eetkamer gedeelte voor tot 8 personen, 2 badkamers, en meerdere slaapkamers afhankelijk van type villa. Alle villa's zijn bewust met een ( deels) overdekte terras op het zuidwest gebouwd. Garages zijn derhalve verschillend aan voor of achterzijde.

De comfortabele Indoor pool villa's,, Aqua Plus" beschikken op de begane vloer over een 50 m2 ruimte met eigen verwarmd binnenzwembad, sauna en extra jacuzzi-whirpool bad, een douchecel en openslaande deuren naar apart 2e terras met tuinstoelen en ligbedden, parasol en grote gazontuin tot 1000 m2.

Opgelet:We hebben de prijzen voor 2012 verlaagd ! Zie de Tarievenlijst ! VAKANTIEPARADIJS.COM

In het laag en voorseizoen van 16 februari tot 28 Juni 2013

en 31 augustus tot 28 december 2013 zijn de huurprijzen al zéér voordelig. Wij geven u extra in deze periodes 15% korting, dit geldt in deze periodes v.a 7 nachten voor al onze 50+ gasten( minimaal 1 persoon 50+ ). Deze kortingen gelden via de websites: VAKANTIEPARADIJS.COM en FERIENPARADIESRESORT.DE.

Bij zeer tijdige boeking kunt u uw voorkeur van ligging ( b.v. bij de buitenzwembaden, aan de bosranden, of dicht bij het midden centrum) in het park nog opgeven. Dit geldt zolang er nog plaats is.

Voor de liefhebbers van de Aqua-Plus Villa (indoor watervilla’s met eigen inpandig verwarmd binnen zwembad, sauna en jacuzzi) is het belangrijk om z.s.m. te boeken daar deze nog maar zeer beperkt vrij zijn. Er zijn maar 15 Aqua-Plus binnenzwembad villa’s van het totaal van 125 villa’s in het Resort.






GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met VAKANTIEPARADIJS.COM
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
(+) Geweldig park, zeer ruime huizen, en ondanks de vele nederlanders TOCH een vakantiegevoel.Zeer nette en goede maaltijden halfpension...kortom, ik zoek nog zo een adres maar dan ergens anders
Fam. | Achterhoek 09-03-09
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
imageimageimage