Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Zuid afrika - unieke boerderij te koop

image
Ervaring

0
World- Wide Dream Estates
Velddreef 218, Zoetermeer, Nederland

Tarief: 199000
Bedrijf met KvK 27295770

Telefoonnummer
www.wwdestates.com

Bekeken: 3502 keer

Zuid afrika - unieke boerderij te koop
Deze ecologisch vriendelijke vakantie boerderij is gelegen in het hartje van het veilige en malaria vrije Karoo gebied in Zuid Afrika en is 125 hectare groot., met veel natuurlijk wild in de directe omgeving, verder wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke hulpbronnen zoals zonnekracht voor elektriciteit en het water komt uit verschillende natuurlijke bronnen met meer dan voldoende water.

De boerderij grenst aan een 10.000 hectare private game ranch en binnen een halve dag rijden kunt u aan de Indische Oceaan zijn of een bezoek brengen aan het Addo Elephant park.

Ondanks dat de boerderij 50 km van het dichtstbijzijnde dorp is, dat beschikt over een eigen ziekenhuis, doktoren, winkels en banken enz. kan men in het eigen levensonderhoud voorzien doordat de boerderij beschikt over een aantal schapen en bokken die voorzien van vlees, een eigen groente tuin en een paar koeien die zorgen voor de melk en kaas productie.

Het is een compleet werkende boerderij die ook als een gasten boerderij gebruikt word, als gastenboerderij is er een 2 sterren classificatie van de Zuid Afrikaanse Tourism Grading Council, en van de Automobiel Association een Recommended Accommodation certificaat.

6 hectare grond is momenteel in beplant met alfalfa en haver en er is nog ongeveer 15 hectare meer beschikbaat die ook nog met andere gewassen beplant kan worden of voor vaste beweiding gebruikt kan worden.

Koopprijs: € 380.000,-- k.k. ( verlaagd tot € 199.000,-- k.k.)

Ref.:4545/MM



Trefwoorden: zuid afrika, boerderij in zuidafrika,

Werkgebied:
Zoetermeer, Benthuizen, Gelderswoude, Moerkapelle, Zoeterwoude, Bleiswijk, Hazerswoude-Dorp, Leiden, Voorschoten, Hazerswoude-Rijndijk, Nootdorp, Pijnacker, Leidschendam, Zevenhuizen Zh, Voorburg, Waddinxveen, Koudekerk aan den Rijn, Leiderdorp, Alphen aan den Rijn, Delfgauw, Wassenaar, Bergschenhoek, Rotterdam, Den Haag, Delft, Rijswijk, Hoogmade, Berkel en Rodenrijs, Nieuwerkerk aan den IJssel, Oegstgeest, Boskoop, Gouda, Rijnsburg, Capelle aan den IJssel, Warmond, Oud Ade, Woubrugge, Valkenburg, Katwijk, Moordrecht, Rijpwetering, Gouderak, Reeuwijk, Zwammerdam, Roelofarendsveen, Den Hoorn.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met World-Wide Dream Estates
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image