Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Toe aan een inspirerende vakantie? Art of Life Week, 4 - 11 mei 2013

imageimageimage
Ervaring

0
InVida Coaching
Barão de São João, Lagos, Portugal

Tarief: Nader overeen te komen, hangt af van aantal dagen van verblijf.
Bedrijf met KvK 51716097

Telefoonnummer
Facebook
invidacoaching.nl/retraite_art_2013

Bekeken: 3022 keer

Toe aan een inspirerende vakantie? Art of Life Week, 4 - 11 mei 2013
Een week lang genieten van een prachtige omgeving, fijne mensen en ondertussen ook nog aan jezelf werken……klinkt goed? Dan is de Art of Life Week iets voor jou. Met een kleine groep ga je naar de Algarve, waar je temidden van schitterende natuur een inspirerend programma volgt. Aan het eind van de week ben je uitgerust, opgeladen, heb je nieuwe mensen ontmoet en ga je naar huis met een concreet actieplan voor een (nog) beter leven.

VOLUIT LEVEN

Tijdens de Art of Life Week ga je onder professionele begeleiding onderzoeken op welke wijze je meer geluk in je leven kunt brengen. Je neemt jezelf onder de loep: Hoe sta ik ervoor? Wat wil ik anders? Wat zijn mijn natuurtalenten? Hoe laat ik mijn diepste wensen in vervulling gaan? Hierbij ligt de focus op het ontdekken van je diepere drijfveren, passie en zielsverlangens en de concrete vertaling naar je dagelijks leven.

HET PROGRAMMA

In het weekend kun je rustig aankomen, kennis maken met je groepsgenoten en alvast genieten van de prachtige omgeving. Van maandag tot en met vrijdag is er steeds in de ochtend een groepsbijeenkomst en heb je de middag vrij. Voor alle maaltijden wordt gezorgd.

08:00 – 09:00 Yoga: niet verplicht maar wel sterk aanbevolen. Je hoeft niet ervaren te zijn; de lessen zijn geschikt voor alle niveaus en zijn een goede voorbereiding op de rest van het programma.

09:00 – 10:00 Ontbijt

10:00 – 14:00 Groepsprogramma:theoretische uitleg wordt gecombineerd met zelf ervaren. Hoofd en hart worden allebei aan het werk gezet! We gaan kijken naar thema’s als zelfvertrouwen, kernkwaliteiten, loopbaan, relaties en zingeving. Door technieken zoals visualisaties en energetisch lichaamswerk wordt je uitgenodigd om diepere, wellicht tot dan toe onvermoede lagen in jezelf te ontdekken. Dit helpt je bij het vinden van je eigen antwoorden op levensvragen.

14:00 – 19:00 In de middag is er vooral ruimte om te genieten van de prachtige natuur, het zwembad of om een uitstapje te maken naar het dorp of strand. Daarnaast wordt er voor iedere deelnemer een individuele coachingsessie ingeroosterd waarin persoonlijke thema’s kunnen worden uitgediept.

19:00 – 20:00 Avondeten

PRAKTISCHE ZAKEN

De Art of Life Week wordt gehouden van 4 tot 11 mei 2013. De locatie is Monte Rosa in het zuidwesten van de Algarve, Portugal. Accomodatie is op basis van gedeeld logies en inclusief maaltijden (ontbijtbuffet, lunchpakket, driegangendiner incl. wijn). Voor meer informatie en foto’s van de accomodatie kun je kijken op deze website van Monterosa.

KOSTEN

Deelname aan het gehele programma, logies en drie maaltijden per dag gedurende 7 dagen:€ 950,-all in.

De vlucht is niet bij bovenstaande prijs inbegrepen; die regel je zelf. Het dichtsbijzijnde vliegveld is Faro. Over het algemeen geldt dat hoe vroeger je boekt, hoe minder je betaalt. Voorbeeldprijs: op 11 december was een retourvlucht Amsterdam – Faro 330 euro met Tap Air. Suggesties: www.flytap.com, www.transavia.nl, www.ryanair.com.

LET OP: het is mogelijk om op andere dagen dan 4 en 11 mei te arriveren/vertrekken, dit kan je schelen in de prijs voor de vlucht. En misschien wil je er wel een vakantie aanplakken… Als je korter wilt gaan, weet dan dat het belangrijk is dat je erbij bent voor het hele groepsprogramma, 6 t/m 10 mei.

CONTACT

Stuur voor meer informatie, een offerte op maat of om je aan te melden eenmail naar [email protected]f bel naar 0620057245.

Graag tot ziens in Portugal!



Werkgebied:
Amsterdam, Amstelveen, Badhoevedorp, Ouderkerk aan de Amstel, Duivendrecht, Schiphol, Diemen, Lijnden.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met InVida Coaching
Telefoon is niet verplicht




Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
imageimageimage