Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Prachtige nieuwe BB bij Belgen in de Algarve.

imageimageimage
Ervaring

+2
kathleendelooze
Vinhas dos Almargens

Tarief: Op aanvraag
Particulier aanbod/vraag

Telefoonnummer
www.bemmbomm.blogspot.com

Bekeken: 679 keer

Prachtige nieuwe BB bij Belgen in de Algarve.
Tijdens een wandeling, 9 jaar geleden, zag ik,Kathleen,een oude fabriek in een mooie, rustige omgeving. Ik kon maar niet begrijpen dat zo een speciale plaats met zoveel potentieel zomaar verloren kon gaan. Toen ik, 2 jaar geleden, te horen kreeg dat deze fabriek te koop stond, wist ik dat dit de kans was waar ik al zolang op had gewacht. Mijn man en ik besloten deze kans te grijpen en zagen al snel wat we van dit juweeltje konden maken. Elke kamer werd tot in het kleinste detail bedacht en uitgewerkt, en nu, 2 jaar later, is mijn droom werklijkheid geworden. Een spiksplinternieuwe B&B, waar rust en natuur centraal staan, is klaar om zijn eerste gasten te ontvangen. 
Ondanks de grote ruimtes (inkomhal met bar en pool, ontbijtzaal, 9 slaapkamers,...) staat het thuisgevoel centraal in deze B&B. Iedereen is hier welkom en wordt hier hartelijk ontvangen, van outdoor sporters tot zonnebaders, hier hebben we voor ieders wat wils. Onze centrale ligging maakt een grote variateit aan activiteiten mogelijk, van wandelen de ene dag tot een ontspannend potje golf de volgende, of voor de meer avontuurlijke zielen misschien wel downhill. Onze ligging, midden in een klein typisch Portugees dorpje in de Algarve, voedt het contact met de lokale bevolking, waardoor het thuisgevoel nogmaals wordt versterkt.
We helpen al onze klanten graag om het beste uit hun vakantie in de Algarve te halen, zowel met informatie over de omgeving, als culturele juweeltjes om te ontdekken. 

We hopen jullie te mogen verwelkomen in onze B&B. Wij zorgen alvast voor het verfrissend drankje aan ons zwembad.


Chris & Kathleen





GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met [email protected]
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
(+) Ik ben de eigenaar zelf, maar wil toch aan de evt. huurders tonen dat dit een echte advertentie is nl: op facebook, bij boica kan je allemaal tevreden klanten terug vinden.
Kathleen | Portugal 30-04-10
(+) Vorig jaar huurden we bij deze mensen in hun dorpje die ze ook verhuren in de Algarve. Een toffe, ontspannende vakantie. Echte aanrader
Chris | Zottegem 30-04-10
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
imageimageimage