Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

10- daagse excursiereis naar Hamburg/ Oslo vertrek 21 juli

imageimage
Ervaring

0
Reisburo Vakantie & Zorg
Noorwegen

Tarief: Reisdata en reisprijs: 21 t/ m 30 juli 2013: € 2135 NU € 150 KORTING Indien u uw eigen begeleider* meeneemt dan betaalt deze € 2035 1 persoonskamer toeslag: € 450 *Om voor deze prijs in aanmerking te komen moet een begeleider bereid zijn om bijv. uw rolstoel te duwen en u te begeleiden bij excursies. Inclusief Verblijf o.b.v. half pension, overtocht van Kiel naar Oslo en weer terug, Nederlands sprekende gids in Oslo, excursies, vervoer per luxe (aangepaste) touringcar, afscheidsdiner. Exclusief Lunches, administratiekosten, evt. entreegelden, reis- en annuleringsverzekering, persoonlijke verzorging/ verpleging, evt. huur hulpmiddelen. Opstapplaatsen: Bolsward, Alkmaar, Utrecht, Zwolle, Emmen Bijzonderheden Minimaal aantal deelnemers: 12
Bedrijf met KvK 01136109

Telefoonnummer
Twitter, Facebook
reisburovakantieenzorg.nl/vakantie/12-daagse_excursiereis_naar_hamburgoslo

Bekeken: 1687 keer

10- daagse excursiereis naar Hamburg/ Oslo vertrek 21 juli

Hamburg, de groene stad aan het water, wordt beschouwd als een van de mooiste steden van Duitsland. Erg bekend staat de oude binnenstad van Hamburg. Vroeger is daar bijzonder succesvolle handel gedreven door rijke kooplieden. Tijdens deze reis zult u één dag doorbrengen in de stad.

Vanuit Hamburg wordt de reis voortgezet door middel van een gezellige bootreis naar Oslo, Zuid-Noorwegen. In Zuid-Noorwegen wordt veel waarde gehecht aan tradities. Het rijke zeevaartverleden ziet u terug in de vele herenhuizen aan de zuidkust. Het zuiden heeft veel mooie stranden. Oslo is al bijna 1000 jaar oud en daarmee een van de oudste steden van Noorwegen. De Akershus-vesting die boven de fjord en de haven uittorent is een van de meest opvallende overblijfselen uit het verleden.

In Oslo en omgeving kunt u genieten van de mooie natuur, de bergen en de mooie waterpartijen. Ook zal er aan kunst en cultuur niks ontbreken. De Noren zijn erg geïnteresseerd in kunst en cultuur. Er zijn vele musea, theaters en allerlei markten.
Één van de best bezochte attracties van Noorwegen is het Vigelandspark met meer dan een miljoen bezoekers per jaar. Het is een prachtig park met beeldhouwwerken van beeldhouwer Gustav Vigeland.



Programma:


Vanuit Nederland reizen we eerst naar Hamburg waar we overnachten in een heerlijk hotel. De volgende dag verkennen we Hamburg en krijgt u de gelegenheid om een rondvaart te maken of een bezienswaardigheid te bezoeken.

De volgende dag gaan we vanaf Kiel met de boot naar Oslo, we varen met de sensationele 'Magic of the color fantasy'. Dit schip is van alle gemakken voorzien en biedt een groot scala aan vertier. u kunt naar het Casino, de bar, er is live muziek en natuurlijk het heerlijke zonnedek. U overnacht op de boot en we komen de volgende dag in de loop van de ochtend aan in Oslo.

In Noorwegen staat er in elk geval een bezoek aan Oslo op het programma, incl. een rondleiding door een Nederlands sprekende gids. Natuurlijk gaan we de prachtige omgeving van Zuid Noorwegen bekijken en krijgt u voldoende gelegenheid om op eigen gelegenheid de stad Oslo te vekennen.
In deze omgeving wemelt het bovendien van de bezienswaardigheden en mooie vergezichten.

Na een aantal heerlijke dagen varen we met dezelfde boot weer terug naar Kiel waar we op 30 juli weer aankomen. Vervolgens aanvaarden we met de bus de terugtocht naar Nederland gaan.

Tegen de avond staat er een gezellig afscheidsdiner op het programma waar alle foto's, adressen enz uitgewisseld kunnen worden. Daarna wordt iedereen teruggebracht naar de opstapplaats.

Heerlijk hotel
U verblijft in Hamburg in hotel 'New living home', dit hotel is goed aangepast en ligt op een paar minuten rijden van het centrum.

Wellness hotel
In Oslo verblijft u in het Holmenkollen Park Hotel Rica, een kasteel hotel van uitzonderlijke klasse.
De kamers beschikken over een roll-in douche en handgrepen. In het hotel bevindt zich een spa en sauna waarvoor u vanzelfsprekend de gelegenheid krijgt om er gebruik van te maken.






GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Reisburo Vakantie & Zorg
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
imageimage