Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

AndaluciaCasa- nl Villa of CASA MARBELLA Zuid Spanje

image
Ervaring

0
AndaluciaCasa
Hugo de Grootkade, Frederik Hendrikbuurt, Amsterdam, Nederland

Tarief: €29
Particulier aanbod/vraag

www.andaluciacasa.nl

Bekeken: 3077 keer

AndaluciaCasa- nl Villa of CASA MARBELLA Zuid Spanje
Vakantiehuis of Villa met prive-zwembad huren/Reizen naar ZUID SPANJE, ANDALUSIE/ANDALUCIA, COSTA DEL SOL of AXARQUÕA (kust of binnenland).

www.AndaluciaCasa.nl: Comfortabel en voordelig uw particuliere VAKANTIE accommodatie huren/zoeken/boeken in Andalusie/Andalousie onder de Zuid-Spaanse zon? Vakantie 2012:

(Vakantiehuis/Villa/luxe Bungalow/Vakantiewoning/appartement/onderkomen/vakantiechalet/logement/landhuis of gite huren van particulier/privé). Flexibele aankomst- en vertrekdagen! Verblijfsbasis vakantieverhuur: logies. Ook voor overwinteren in Andalusië, zuid-Spanje vindt u hier uw luxe vakantiehuis. Direct van de particuliere eigenaar/verhuurder. Informeer op AndaluciaCasa.nl, huur een goedkoop/betaalbaar, kindvriendelijk en leuk vakantiehuisje of Villa met privezwembad, uw logeeradres voor een zonnige (strand-)vakantie in Andalusië, Costa del Sol, Zuid-Spanje.

Wij bieden u aan de KUST (Costa del Sol, MARBELLA, bij Cabopino in de wijk La Reserva de Marbella), voor zomervakantie Ûf wintervakantie te huur, twee héérlijke Casa's (5-6 pers.) met zeezicht, voordelig en goedkoop!. Complete vakantiehuisjes, lage huur-prijs, met mooie tuin en (kinder-) zwembad (en speelweide), kindvriendelijk dus ook ideaal voor uw gezinsvakantie met kinderen in Spanje, Andalusie. Privacy, rustig en centraal gelegen, uitermate geschikt voor hen die bewust kiezen voor een zonvakantie in een vakantiehuisje (met gezamenlijk zwembad) vlakbij het STRAND en de vele mogelijkheden van een zomerhuisje aan de Costa del Sol (Malaga).

Of kiest u liever de RUST en NATUUR van de heuvels en bergen in het binnenland van Andalucia achter de kust (Axarquia, landelijk gelegen en toch maar een half uur van zee?). Boekt u dan een unieke, aantrekkelijke Spaanse Vakantie-Villa/Bungalow/Finca/Casa rural met PRIVE zwembad/pool (tevens als groepsaccommodatie voor een groepsvakantie: tot max. 12 pers.) bij het pittoreske "witte dorp" Comares, slechts 30 min. van kust en MALAGA in het schitterende landschap van de AxarquÃŒa (Oostelijke Costa del Sol). Uw luxe villa met zwembad in Spanje voor de prijs van een appartement (of Bed and Breakfast) bij AndaluciaCasa.nl, goedkoper dan op een Spanje vakantieveiling! Schitterend uitzicht naar zee en/of vallei.

Andalusië betekent: Heerlijk klimaat, prachtig mooie stranden, lekker eten en drinken, golfbanen, ontspanning, natuur, cultuur en

's winters zelfs SKIÀN in de Sierra Nevada! Uw zonnige en mooie vakantie-locatie: Waar u ook liefhebber van bent, zoek hier uw vakantieadres want ANDALUCIA HEEFT 'T!

Betrouwbaar en zeker niet duur: De betaalbare verhuur prijzen (ook last-minute) voor deze sfeervolle particuliere vakantiewoningen op AndaluciaCasa.nl zullen u verrassen en zijn per accommodatie, dus NÕET per persoon.

Vakantie-CASA v.a. € 29,- per nacht (v.a. € 203 per week)

Vakantie-VILLA v.a. € 45,00 per nacht (v.a. € 315 per week)

Verdere details en info over vakantie-woning of Spaanse villa zoeken o.a. beschikbaarheid, foto's, on-line boeken etc. op onze website WWW.ANDALUCIACASA.NL.

Voor uw comfort en zekerheid zijn wij aangesloten bij Micazu (voorheen D-reizen Vakantiewoningen). Boekingen via onze website lopen via het betrouwbare on-line reserveringssysteem van Micazu/D-reizen Vakantiewoningen. U vindt deze rustig gelegen vakantiehuizen in Spanje dus ook via de site van D-reizen onder de button "Vakantiehuizen" (Roken toegestaan/rookvrij naar keuze).

De particuliere vakantiehuizen/vakantiewoningen aan zee (omgeving Marbella, Costa del Sol/Andalusie), dus aan de kust (Casa El Mirador/Casa La Reserva) bevinden zich op korte afstand van de prachtige, natuurlijke stranden van het natuurgebiedje Cabo Pino (keuze uit familie/naturisten/gay-homo). Dit gedeelte wordt wel genoemd "Best part of Costa del Sol" (Bron: Property Hotspots in Spain). Niet voor niets heeft Hans Kazán juist hier zijn huis. Marbella-centrum ligt op 8 min. rijden, luchthaven Malaga op 30 min. Alle kustplaatsen zoals Torremolinos, Benalmadena, Fuengirola, Estepona, Malaga etc. zijn zeer makkelijk bereikbaar vanuit uw vakantie huis. Dankzij de centrale ligging (luchthaven en stad Malaga 30 min) zijn er vele excursies te maken (o.a. Granada, Cordoba, Sevilla, Ronda, de "witte" dorpen, Marokko, Gibraltar, natuurparken, pret- en waterparken, golfbanen enz.). Het zwembad (+ kinderbad) van de privéwonig staat geheel tot uw beschikking. Ideale vakantieplek voor stelletjes/familie/kinderen/met gezin. Ook met uw huisdier of hond (1e gratis!) is het mogelijk in deze vakantiewoningen te logeren. Info voor uw aangename SpanjeVakantie/Strandvakantie of golfvakantie en de beste prijs/aanbieding aan de Costa del Sol vindt u op AndaluciaCasa.nl.

Landhuis, villa, finca of Casa rural huren in Andalusie Spanje: Op AndaluciaCasa.nl een mooie, comfortabele en voordelige/goedkope vrijstaande luxe Villa met prive-zwembad en complete privacy huren als verblijf in de heuvels van het binnenland/achterland/platteland van Andalusie? Uw villa als basis voor 'n interessante rondreis door zuid Spanje. Voor 2 personen maar ook oplopend tot een 10 of zelfs 12 persoons huis. Deze Vakantievilla's met de luxe van een eigen zwembad en al of niet met draadloos internet/WIFI, bevinden zich grofweg tussen Malaga en Nerja (de AxarquÃŒa, het "Toscane van Spanje") op een half uur van de kust en zijn zeer geschikt als verblijf voor rust- en natuurliefhebbers of een Andalusische wandelvakantie. Twee villa's bieden tevens zeezicht. Dankzij de heerlijke, rustige locatie en strategische ligging in de schitterende landelijke, natuurlijke omgeving is er een overvloed aan mogelijkheden voor wandelen, tochtjes en excursies of totale ontspanning en strand. Het aanbod/aanbieding van vrijstaande privé-villa's met zwembad: Villa Miraflores/Villa El Torcal/Villa Amarilla en Villa Monte Real, zij bieden de luxe van een ruime, prachtige villa voor de prijs van een Spaans appartement. Al of niet met Airco (koud/warm!) en altijd ruime terrassen en een prive-zwembad met volop privacy. In het nabije pittoreske historische witte dorp Comares kunt u terecht voor alle faciliteiten bijv. een bank, supermarkt, restaurants, apotheek enz. maar is ook zeker een bezoek waard vanuit toeristisch oogpunt vanwege de typische Moorse dorpsarchitectuur en de spectaculaire vergezichten richting de Middellandse zee met z'n heerlijke stranden. Kortom, hier beleeft u nog het Spanje in een echte Spaanse atmosfeer. Bekijkt u alle foto's, prijsdetails en verdere interessante informatie over het betrouwbaar huren van uw particuliere mooie en luxe prive vakantievilla op www.AndaluciaCasa.nl

Overwinteren in Andalucia? Ook voor een lange termijn huur/verhuur, dus OVERWINTEREN in Andalusië Spanje, in de Spaanse winterzon bent u bij AndaluciaCasa.nl aan het juiste adres voor een heerlijke overwintering aan de Costa del Sol, bijv. in Marbella of in een Villa in het groene binnenland van Zuid-Spanje. Gepensioneerd/Senioren: Voor de lange/korte termijn kunt u bij ons accommodatie huren (huis, villa, woning, appartement), binnen het aanbod bestaat ruimte voor overwinteren tegen korting. Wij kunnen dus ook een vakantiewoning of vakantie villa aanbieden voor een heerlijke overwintering in Spanje (huis huren in Andalusie, ook lastminute). Informeert u ons over uw precieze huur-wensen en wij zullen ons best doen om u een zo passend mogelijke aanbieding te doen voor een langer verblijf en voor een scherpe prijs voor uw overwintering in Zuid-Spanje. Dus zowel voor overwinteren als een kortere vakantie (enkele/meerdere weken/maanden) kunt u bij AndaluciaCasa.nl in Zuid Spanje woonruimte huren!

Als u op vakantie wilt naar Spanje met uw hond (ook meerdere honden zijn toegestaan) of een ander huisdier kunt u ook accommodatie huren bij AndaluciaCasa.nl. Het eerste huisdier is GRATIS, verblijf van elke extra hond/kat/huisdier tegen een vergoeding. Alle villa's hebben bovendien een geheel omheind terrein dus ideaal voor uw hond of honden. De mogelijkheid voor het huren van een gastvrij verblijf in Spanje in een Casa, Villa of Vakantiehuis met uw beste vriend (alleen zindelijke viervoeters) is dus aanwezig. Uw hond is welkom! Als u de vakantiewoning smetteloos achterlaat is het toegestaan en bent u welkom in Spanje aan de Costa del Sol/Andalucia voor een vakantie met huisdier, hond of kat.

WELKOM bij AndaluciaCasa.nl, welkom in Andalusie !!!

Werkgebied:
Amsterdam, Amstelveen, Duivendrecht, Diemen, Badhoevedorp, Zaandam, Ouderkerk aan de Amstel, Oostzaan, Landsmeer, Lijnden, Schiphol, Watergang, Zwanenburg, Den Ilp, Boesingheliede, Halfweg Nh, Koog aan de Zaan, Broek in Waterland, Oude Meer, Haarlemmerliede, Zaandijk, Penningsveer, Spaarndam-Oost, Spaarnwoude, Driemond, Iipendam, Westzaan, Purmerland, Nes aan de Amstel, Assendelft, Abcoude, Zuiderwoude, Vijfhuizen, Weesp, Aalsmeer, Hoofddorp, Haarlem, Wormerveer, Rozenburg, Purmerend, Spaarndam-West, Uitdam, Muiden, Purmer, Aalsmeerderbrug, Wormer, Monnickendam, Velserbroek, Nigtevecht, Waverveen, Wijdewormer, Krommenie, Uithoorn, Jisp, Cruquius, De Kwakel, Amstelhoek.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met AndaluciaCasa.nl
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image