Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Duiken in de Zwarte Zee

image
Ervaring

0
Kozak Travel
Sevastopol', Sebastopol, Oekraïene

Tarief: 10
Particulier aanbod/vraag

Telefoonnummer
Twitter, Facebook, LinkedIn, Skype
www.kozaktravel.com

Bekeken: 5055 keer

Duiken in de Zwarte Zee
Graag maak ik van deze gelegenheid gebruik om u een geheel NIEUWE duiklocatie in Europa onder de aandacht te brengen.

Kozak Travel is gevestigd en opgericht door een Nederlands / Russisch echtpaar in Sevastopol, om deze fantastische plaats gelegen op de Autonome Republiek de Krim (een provincie van de Oekraine) aan de Zwarte Zee, toegankelijker te maken voor de westerse toeristen. U moet weten dat Sevastopol in het verleden gesloten is geweest, voor iedereen die niets te maken had met de Zwarte Zee Vloot. Vandaag de dag gaan de schepen van de Russische en Oekraïense Zwarte Zee Vloot nog steeds in haar baaien voor anker, maar sinds 1996 is Sevastopol open voor alle bezoekers. Doordat de omgeving van Sevastopol zelfs voor de meeste Russen streng verboden gebied was, is het een ongerept gebied. Dit betekend dat ook de onderwaterwereld nog steeds ongeschonden is. Voor de kust zijn er in de Zwarte Zee ontelbare fantastische duikmogelijkheden zoals, wrakken van schepen en vliegtuigen, uit de tijd van de Grieken; de Krimoorlog 150 jaar geleden en uit de 2e wereldoorlog, vulkanen, het grootste anker kerkhof ter wereld. De oude opgravingen van de stad Hersonesses, waar Sevastopol is ontstaan in de Griekse oudheid loopt door onder het wateroppervlak, of wilt u duiken tussen de flora en fauna die anders is als waar ook ter wereld? Terwijl u aan het duiken bent kunt u tevens zomaar verrast worden door een bezoek van de dolfijnen die polshoogte komen nemen wat u daar nu aan het doen bent. Neemt u eens een kijkje op http:// www.kozaktravel.com/toers_diving.htm om te zien waar ik op dit moment eigenlijk over praat.

Voor uw onderwater genoegen werken wij natuurlijk samen met een volledig uitgeruste ***** PADI duikbedrijf, waar u veilig met moderne apparatuur uw hobby kunt beoefenen. Dit betekent dat de geoefende duiker een zeer goede service krijgt. Maar het betekent ook dat u bij hen uw certificaten kunt uitbreiden en aanvullen. En voor de taal hoeft u niet bang te zijn, wij verzorgen natuurlijk tijdens de duik bezigheden voor de vertaling van het Russisch naar het Engels. De overige begeleiding, van bijvoorbeeld de transfers van en naar de luchthaven, het regelen van u bij ons te boeken accommodaties, begeleiding van uw eventuele excursies naar de dingen die u op land wilt bezoeken, gebeuren natuurlijk in het vertrouwde Nederlands. Zoals u ziet, is niet alleen de duiker welkom, maar ook de partner zal een fantastische vakantie beleven!

Hopelijk hebben wij u een nieuw onbekend gebied onder de aandacht kunnen brengen en staan wij voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden of uw onduidelijkheden weg te nemen. Wij passen de programma′s aan uw wensen aan en u bent dus vrij om keuzes kenbaar te maken. Zelfs als het nog nooit door iemand is gedaan, proberen wij het voor u voor elkaar te krijgen!


Bijzonderheden: foto′s zijn te zien op
www . kozaktravel. com.

Voor boekingen en meer informatie over de beschikbaarheid, de huurvoorwaarden en andere zaken, verzoek ik u als volgt contact met ons op te nemen:
www.kozaktravel.com
E-mail: [email protected]
Skype: kozaktravel
Tel Nederland: 0031850020500
Tel Sevastopol: 00380506469158
Fax: 0031842235783





GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Kozak Travel
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image