Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Loopbaanadviseur Hoorn en omgeving voor online en face to face loopbaancoaching

image
Ervaring

0
Carrieresteps 4 Professionals
Hoorn

Bedrijf met KvK 37145119

Telefoonnummer
www.carrieresteps.nl

Bekeken: 733 keer

Loopbaanadviseur Hoorn en omgeving voor online en face to face loopbaancoaching
Loopbaanbegeleiding voor hoger opgeleiden

Carrièresteps 4 Loopbaanadvies adviseert hbo opgeleiden die vastlopen in hun carrière met loopbaanbegeleiding dat exact is toegespitst op de vraagstelling en behoefte van de klant, zodat hij of zij op korte termijn de juiste keuze in zijn of haar verdere loopbaan kan maken of weer de juiste focus op (nieuwe) toekomstperspectieven of wensrichting krijgt.

Loopbaanadvies door de loopbaanadviseur van Carrièresteps kan desgewenst uit één of meerdere loopbaansessies bestaan of er wordt een kort loopbaanadviestraject voorgesteld. Dit is mede afhankelijk van uw wensen en omvang van ondersteuning.


Carrièresteps 4 Loopbaanadvies biedt online en face to face loopbaancoaching en loopbaanadvies, in lijn van uw wensen en mogelijkheden. Online loopbaanbegeleiding heeft het grote voordeel om zowel overdag als 's avonds van onze diensten gebruik te kunnen maken. Bovendien hoeft u zelf uw huis er niet voor uit. Loopbaancoaching op maat, net wat u het beste past. Woont u in de regio Noord Holland, kunnen de gesprekken ook in real life worden gevoerd en/of een combinatie van online en face to face.

Plan van aanpak

Loopbaanbegeleiding begint bij het verkrijgen van zelfinzicht. Wat heeft u in uw verleden gedaan, over welke kwaliteiten en competenties beschikt u en hoe zijn die te vertalen naar een hogere functie of nieuwe baan? Door middel van een profielschets van u en de situatie waar u mee worstelt in uw loopbaan, gaan wij samen met u aan de slag om een positieve ontwikkeling in uw carrière in gang te zetten.

Door middel van (persoonlijke) loopbaansessies, telefoongesprekken, vragenlijsten en eventuele loopbaan- en leiderschapstesten, wordt het loopbaantraject gevolgd, waarbij de loopbaanadviseur continue de voortgang met u evalueert en bijstuurt totdat de doelstellingen zijn behaald. Het loopbaanadviestraject leidt tot weloverwogen keuzes en geeft u focus en energie voor volgende stappen.

Heeft u alleen loopbaanadvies nodig en denkt u aan één of twee loopbaansessies genoeg te hebben, kunt u ons ook bellen en krijgt u van ons gericht loopbaanadvies van een ervaren loopbaanadviseur.

Trefwoorden: Loopbaanadvies, loopbaanadviseur, loopbaancoaching, loopbaanadvies bureau, loopbaanbegeleiding, loopbaanbegeleider




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Carrieresteps 4 Professionals
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image