Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Sollicitatiecoaching en Sollicitatietraining zowel online of offline

image
Ervaring

0
Carrieresteps 4 Professionals
Hoorn

Bedrijf met KvK 37145119

Telefoonnummer
www.carrieresteps.nl

Bekeken: 873 keer

Sollicitatiecoaching en Sollicitatietraining zowel online of offline
Solliciteren 3.0

Carrièresteps 4 Training biedt effectieve sollicitatietraining voor werkzoekenden die met behulp van diverse tools uit deze training, de juiste solliciatietrucs leren die allemaal leiden naar die gewenste baan. Solliciteren 3.0 is dé manier om je sollicitaties volledig te integreren met behulp van een uitgekiend social media plan.

Personal branding en onderscheidend vermogen

Het is een must om onderscheidend te zijn, zeker bij het solliciteren. Natuurlijk wil jij er bovenuit springen en je personal branding bij al je sollicitaties duidelijk naar voren laten komen. Wij schrijven ook Personal Brand CV's, waarmee je er gelijk bovenuit springt en veel meer kans maakt om te worden uitgenodigd voor een gesprek.

Met deze sollicitatietraining 3.0 leer je je eigen kwaliteiten en talenten beter weer te geven. Door praktische handreikingen ben je daarna in staat om vanuit je passie en vol goede moed het sollicitatieproces in 2012 volgens een SMART plan door te zetten.

Solliciteren met Social Media

Als je slim solliciteert en daarbij geen opties ongemoeid wil laten, moet je alle mogelijkheden aangrijpen om jezelf te laten zien en positief op te vallen. Solliciteren met social media geeft diverse (nieuwe) tools om dagelijks in contact te komen met interessante bedrijven, recruiters, headhunters en direct te kunnen solliciteren op vacatures die je ziet en volgt.

Door het juiste gebruik van diverse sollicitatie-tools in combinatie met de wijze waarop je jezelf profileert, is de kans op succes vele malen groter! Jij bent authentiek en dat maakt het dat jij er bovenuit gaat springen. Deze sollicitatietraining 3.0 gaat je hierbij helpen!

Onderwerpen sollicitatietraining 3.0
1.Hoe vertaal ik mijn personal branding naar de arbeidsmarkt
2.Bewustwording van je onderscheidend vermogen
3.Het opzetten van een social media strategie bij het solliciteren
4.Creatieve tools voor online solliciteren met gebruik van Social Media
5.Solliciteren met Linkedin, Twitter, Facebook en Youtube presentatie
6.Hoe vertaal je een vacature naar jezelf en weer terug naar het bedrijf?
7.Hoe schrijf je een onderscheidende sollicitatiebrief die er bovenuit springt
8.Aan de slag met een doelgerichte sollicitatiestrategie

Deze sollicitatietraining of sollicitatiecoaching kan zowel face-to-face, online of in groepsverband worden gegeven, afhankelijk van uw wensen. Bel voor een gratis (telefonisch) intakegesprek om te bekijken waarom jouw sollicitatiepogingen spaak lopen en op welke punten wij dit samen kunnen verbeteren.


Na het volgen van deze sollicitietraining weet je precies...

Hoe je personal branding, netwerken en diverse social media effectief kunt inzetten om op een onderscheidende manier online te solliciteren. Je zal de aangereikte toolbox optimaal weten te gebruiken om er bovenuit te springen. Je leert de juiste vertaalslag van jezelf naar het door bedrijven gezochte profiel te maken. Daarbij weet je jezelf goed te presenteren en te onderscheiden waarmee jouw sollicitatie eerder de aandacht van werkgevers en recruiters zal trekken, wat je kans op de door jou gewenste functie aantoonbaar zal vergroten.

Wil je ook binnenkort echt die nieuwe baan? Bel dan gelijk voor de data van de eerstvolgende sollicitatietraining 3.0 of meld je aan voor face-to-face of online sollicitatiecoaching en begeleiding. Net wat jij wil.

Trefwoorden: sollicitatietraining, sollicitatiecoaching, online sollicitatiecoaching, solliciteren, training solliciteren, sollicitatietraining 3.0




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Carrieresteps 4 Professionals
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image