Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

5 Welzijnscoaches gezocht: Werken voor jezelf vanuit huis als eigen baas.

image
Ervaring

0
Voedings & Lifestylecoach


Bedrijf met KvK

Telefoonnummer
Twitter, Facebook, LinkedIn
voorjezelfwerkenvanuithuis.nl

Bekeken: 5251 keer

5 Welzijnscoaches gezocht: Werken voor jezelf vanuit huis als eigen baas.
Global Team is een wereldwijd opererende organisatie van zo'n 150 zelfstandig werkende Welzijnscoaches in Nederland. Al deze coaches werken vanuit huis, parttime of fulltime. Ze houden zich bezig met het adviseren, informeren en begeleiden van mensen op het gebied van welzijn, voeding en gezondheid. Nog nooit is er zoveel behoefte geweest bij de consument om goed geinformeerd te worden en persoonlijk begeleid te worden in het verbeteren van zijn/haar voedingsgewoontes en levensstijl. Welzijn is een enorme trend en het werk als Welzijnscoach voorziet in die enorme behoefte.

Voor uitbreiding van onze organisatie zijn we op zoek naar 5 enthousiaste mensen die willen worden opgeleid tot Welzijnscoach om zelfstandig vanuit huis aan de slag te gaan, onder begeleiding van een eigen Businesscoach.
We hebben zowel parttime als fulltime mogelijkheden, voor mannen en vrouwen. De functie is open vanaf 18 jaar. Juist mensen boven de 40 jaar worden van harte uitgenodigd te reageren.

Bekijk onze website www.werkenvoorjezelfvanuithuis.nl voor meer informatie, test jezelf en vul de aanmelding in. Dan nemen we spoedig contact met je op.

Als Welzijnscoach kun je parttime of fulltime vanuit huis werken. Je bepaalt zelf je werktijden en daarom is deze functie heel goed te combineren met gezin, een andere baan, een studie of andere activiteiten. Je kunt parttime starten vanaf 15 uur per week en als je dat ambieert doorgroeien naar fulltime.

Veel mensen uit verschillende branches en met uiteenlopende achtergronden en opleidingen starten bij ons.
Iedereen die graag met mensen wil werken, mensen wil helpen en een positieve bijdrage wil leveren aan de maatschappij wordt uitgenodigd te solliciteren. Of je nu in het onderwijs werkt, in de gezondheidszorg, in paramedische beroepen als fysiotherpeut of therapeut, als coach of trainer, als adviseur of commercieel medewerker, (herintredende) moeder bent of ervaring hebt in de sportwereld, diëtist of voedingsdeskundige, telemarketeer of horecamedewerker bent. De mogelijkheden zijn zo veelzijdig dat een ieder zijn eigen kwaliteiten kan ontwikkelen en de functie kan invullen zoals hij of zij dat wil.

Het profiel van de mensen die wij zoeken:

1) Je vindt het leuk om met mensen te werken
2) Je bent ondernemend en bent bereid activiteiten te ontplooien. Als je op de bank blijft zitten zal er niets gebeuren. Er zijn verschillende manieren van werken die je op de trainingen krijgt aangereikt. Aan jou is dan het initiatief om daarmee aan de slag te gaan.
3) Je hebt een open blik en de bereidheid te leren en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen in de praktijk.
4) Interesse in welzijn en voeding en gezondheid is een pré.

Interesse? Bekijk onze website www.werkenvoorjezelfvanuithuis.nl voor meer informatie, test jezelf en vul de aanmelding in. Dan nemen we spoedig contact met je op.


Werkgebied:
Lelystad, Swifterbant.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Voedings & Lifestylecoach
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image