Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Engels opgevoede student biedt vertaal- en SEO diensten aan

image
Ervaring

0
Philip van den Braak
Someren

Particulier aanbod/vraag

Telefoonnummer
www.transclusivv.nl

Bekeken: 3103 keer

Engels opgevoede student biedt vertaal- en SEO diensten aan
Voor meer informatie en het volledige portfolio kunt u een kijkje nemen op: www.transclusivv.nl

U kunt bij mij terecht voor al uw bestanden van PDF tot PHP en van cv's tot websites. (Engels - Nederlands & Nederlands - Engels) Ook behandel ik zowel Engelse- als Nederlandse SEO teksten.

Zolang ik zelf de werklading aankan worden de teksten door mij persoonlijk behandeld, ook hanteer ik een ''no cure - no pay'' garantie. De prijs zal nooit meer zijn dan 4 cent per woord. Documenten met meer dan 10.000 woorden worden met een korting tegemoet gezien.

Natuurlijk, u leest dit en denkt '' hé- weer zo'n jong ventje die het even denkt te kunnen '' er zijn toch zoveel studenten die het Engels tegenwoordig "perfect'' beheersen? Gelukkig kan ik mij positief onderscheiden op een manier die mij one of a kind maakt.

Ik ben namelijk tweetalig opgevoed door mijn Engelse moeder en Nederlandse vader. Hierdoor beheers ik zowel het Nederlands als het Engels op native speaker niveau.

Studenten en vertaalbureaus beheersen het Engels vaak wel op een dergelijk niveau. Ik ben echter van mening dat een kwalitatieve vertaling met de juiste “tone of voice” het beste uitgevoerd kan worden door native speakers. Er zijn genoeg vertaalbedrijven die de Nederlandse manier van komma′s hanteren, garanderen dat hun vertalingen “good” zijn, of uitleggen welke tarieven zij hanteren “so you know how expensive that is” Als je bij google intypt '' welcome to the website of '' zul je slechts Nederlandse websites tegenkomen die de plank volledig mis slaan met deze titel.

Deze fouten zul je in mijn vertalingen niet tegenkomen! Ik ben reeds 5 jaar actief als freelance vertaler en heb vertalingen geleverd voor o.a. Van der Valk Hotels, Allianz, het VROM, Samskip, Fairybell, SoccerJobs, Creatip en Kenneth-Smit trainingen.

Ik ben op mijn 16e begonnen met vertalen en heb op mijn 17e het Anglia Syndicate examen op Master Niveau (native speaker level) wat het volgende betekent:
"The student can confidently manipulate the language and use it both for any study or professional purpose.“

Ook heb ik onlangs een stage van 6 maanden afgerond in New York bij een marketing bureau. Hier heb ik mij ook bezig gehouden met het schrijven en vertalen van Engelse marketing teksten en persberichten.

Mijn ervaring, opvoeding en kwaliteiten maken van mij een uiterst bekwame vertaler ondanks mijn jonge leeftijd(22 jaar). U haalt met mij ook een stukje toekomst in huis.

Neem gerust contact met mij op door mailtje te sturen naar: [email protected]

Trefwoorden: someren, vertaler, engels vertaler, transclusivv, goedkope vertaling, beedigd vertaler, student vertaler, vertalingen, vertalers, bedrijf




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Philip van den Braak
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image