Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

CR- COATINGS / ROBSSHOP anti- roest industrie

image
Ervaring

0
cr- coatings
Wachthoevestraat, Hekelingen, Nederland

Bedrijf met KvK 52863670

Telefoonnummer
[email protected]

Bekeken: 3218 keer

CR- COATINGS / ROBSSHOP anti- roest industrie
ROEST RUST NIET!! BEL VOOR GRATIS INPECTIE EN BEHANDELPLAN 0181-769085.

CR-COATINGS, ( dit is een link naar onze website ) uw bondgenoot tegen roest

Elektriciteit is alom tegenwoordig. Het is dan ook een evidentie dat er continue stroom voorhanden is. Dit maakt het cruciaal dat het onderhoud van de verschillende onderdelen van hoogspanningstransformatoren een zaak is die niet uit het oog verloren mag worden. Het is een absolute must om daar de nodige aandacht aan te besteden. Roestvorming aan de koelribben kan grote gevolgen hebben, en het uitvallen van de elektriciteitsvoorziening veroorzaken. Dit kan grote financiële gevolgen hebben voor uw firma en eventueel zorgen voor milieuschade.
Laat u informeren door CR-coatings om roestvorming en milieuschade voor te zijn. Maak gebruik van onze kennis en wat wij kunnen betekenen in uw strijd tegen roest

Wij zijn een specialistisch team roestbestrijders, uitgerust met de modernste applicatiematerialen en controlemiddelen. Wij zijn opgeleid en worden begeleid door internationale deskundigen op het gebeid van corrosiebestrijding. voor onder andere transformatoren en elektromotoren, treinen leidingwerk enz.

Jaarlijks conserveren wij zo′n 30.000 m2 staal in een sterk (lucht-)verontreinigd milieu, bij o.a. petrochemische bedrijven en overheidsinstellingen in o.a. het Europoortgebied.

In samenwerking met onze opdrachtgevers en producent testten wij jarenlang de door ons aangebrachte producten op bescherming en werking en de toepasbaarheid. Hierbij had ook het prijskaartje onze aandacht. Na het testen van een breed scala roestwerende producten van naam, zijn daarvan de beste overgebleven, juist die zijn na enige correcties ondergebracht onder eigen applicatierecht en codering, om zeker te zijn van een constante kwaliteit en gerichte begeleiding.

Een goed product valt of staat bij het juist aanbrengen, dat CR-COATINGS dat doet kunnen wij u verzekeren.




Trefwoorden: roest,behandeling,anti,industrie,coating,coatings,corossie,trafo,transformator,inspectie,Roestbehandeling,mobiel,geheel,nederland,schilderwerk,verf,
hoogspaning,motoren,pompen,treinen,dinitrol station,europoort,vca,


Werkgebied:
Spijkenisse, Simonshaven, Hekelingen, Nieuw-Beijerland, Zuidland, Hoogvliet, Piershil, Geervliet, Goudswaard, Abbenbroek, Botlek, Oud-Beijerland, Poortugaal, Vondelingenplaat, Heenvliet, Rhoon.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met cr-coatings
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image