Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Stop met snurken Snore relief

image
Ervaring

0
Mozaflowers
Ekeren

Particulier aanbod/vraag

Telefoonnummer
rainbow-visions.com/index.php

Bekeken: 1227 keer

Stop met snurken Snore relief
Stop met snurken, klein van formaat, groots in resultaat!

Gepatenteerd product, onschadelijk en zonder neveneffecten, deze uitvinding kan uw gezondheid redden!

Het anti-snurk principe:

Het intrument is een anti-snurk-apparaatje, uitgerust met een CMOS-chip (=complemetaiere mataaloxyde halfgeleide transistor) dat eefectief de driehoekszenuw van het neustussenschat activeert en zo voor een betere zuurtsoftoevoer zorgt. Deze chip bevat een magnetisch micro-element zodat dit apparaat fysiotherapeutische kracht bezit. Het anti-snurk-apparaatje vermindert het snurken bij patiënten wier ademhalingskanaal geblokkeerd word door vernauwing van de neusholtes, keeholte of huigorgaan. De neusholtes worden terug geopend, de snurkpatiënt ademt vlot en hij/zij word verlost van het snurkprobleem. Eigenschappen: in het anti-snurkapparaat werd een geneeskrachtige ship aangebracht. Het genezende effect is zeer duidelijk. Het product is samengesteld uit silicagel (of siliciumdioxide) die volgens de medische FDA-voorschriften werd geproduceerd en bovendien het CE-labem bezit. Het apparaatje is volledig onschadelijk voor de gezondheid, geurloos en heeft geen neveneffecten, wordt goed verdragen en irriteert de ogen niet. Aan weerskanten van het apparaatje bevinden zich zuurtsofgeleidende buisjes die de ademhaling bevorderen. Dankzij het principe van de natuurlijke ademhalingsbewegin, wordt het apparaatje tegen het neustusschot geduwd.

Gebruiksaanwijzing:

Breng de bolvormige uiteinden van het appartaatje zo ver mogelijk in de neusholtes en druk de opstaande rand tegen de bovenlip.
Het slaapkussen van de gebruiker mag niet boven de schouderhoogte komen, de patiënt mag zicht niet te sterk "instoppen".
Suggestie: slaap op uw rechterzijde om zo druk op het hart te vermijden en de bloedcirculatie optimaal te houden.
Voorzorgen:

Houd het apparaatje ver uit de buurt van warmtebronnen en magnetische velden om het genezende effect van de CMOS-chip te behouden, Het apparaatje dient na gebruik netjes in de houder geplaatst te worden. Vermijd dubbel gebruik (één apparaatje per persoon). Het apparaatje heeft een houdbaarheidsdatum van 2 jaar.
Meer info op aanvraag, steeds uitgebreide informatiebrochure bij uw aankoop, deze aanbieding gaat over 1 snurk-apparaatje!


Trefwoorden: stopmetsnurken, snurken, apneu,




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Mozaflowers
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image