Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

voetreflexmassage, bloesemtherapie, tenenlezen

image
Ervaring

0
karin reidsma
Apeldoorn

Tarief: 40
Bedrijf met KvK 53635566

Telefoonnummer
www.karinreidsma.nl

Bekeken: 2582 keer

voetreflexmassage, bloesemtherapie, tenenlezen
Welkom in mijn praktijk voor voetreflexmassages.

Ieder mens wil wel eens lekker ontspannen. Soms heb je een steuntje in de rug nodig wb gezondheid, het maken van keuzes of een moeilijke periode in d leven.

Ik zoek door middel van voetreflexmassage de gebieden op die in het lichaam in onbalans zijn. Het natuurlijk evenwicht wordt hierdoor hersteld, zodat het lichaam zijn zelfherstellend vermogen stimuleert. In mijn praktijk werk ik met een combinatie van westerse en chinese voetreflextechnieken.

Naast de voeten masseer ik ook de knieen en de onderbenen. Op deze manier neem ik de meridiaanbanen en de accupuntuurpunten mee. Meridiaanbanen zijn banen waardoor energie stroomt, zij vormen de basis van de Chinese geneeskunde. Dit heeft als grote voordeel dat de energiedoorstroming in het lichaam intensief op gang wordt gebracht. Als ik daarna de voetreflexzones behandel is het resultaat vele malen groter.

Bloesemremedies:

Ik gebruik bloesemremedies als aanvulling op een voetreflexbehandeling maar je kunt ook apart een consult aanvragen. Een remedieconsult bestaat uit een gesprek, soms met een visualisatie oefening en uit het intuitief selecteren van een of meerdere remedies om thuis te gaan gebruiken. De remedies zijn ook heel geschikt voor babies en kinderen. Remedies vullen datgene aan waarvan men een tekort heeft.

Tenenleesanalyse

Daarnaast is het mogelijk in mijn praktijk om een analyse van de tenen te maken. De stand en de vorm van de tenen laten zien hoe iemand in elkaar zit. Tenen tonen hoe iemand met zijn gevoel en verstand omgaat. Door te kijken naar tenen kun je erachter komen hoe iemand met zijn emoties omgaat, welke sterke kanten er in zijn/haar karakter zitten en waar minder optimale elementen aanwezig zijn.

Tenenlezen valt te gebruiken bij:

jezelf leren kennen: weten waar je sterke kanten en je valkuilen liggen
relaties: inzicht in beide persoonlijkheden kan meer grip en respect opleveren
opvoeding: inzicht in het kind kan helpen bij het maken van bewuste keuzes in de opvoeding

In een persoonlijk consult zal ik aan de hand van de vorm en stand van jouw tenen vertellen wat ik zie. Bij een schriftelijk consult stuur je een foto van jouw tenen op. Deze foto zal ik analyseren. Vervolgens ontvang je een uitgebreid verslag met met mijn bevindingen. Ook leuk om eens iemand kado te geven.

Trefwoorden: voetreflexmassage tenenlezen bloesemremedies Apeldoorn




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met karin reidsma
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image