Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Promoten Van Gezondheid – Een Positieve Verandering Bewerkstelligen

imageimage
Ervaring

0
Trendflow Powerfull Way Of Life
Bovenstehuis, Boekel, Nederland

Tarief: Gratis
Bedrijf met KvK 17236415

Telefoonnummer
Twitter, Facebook, LinkedIn, Google+
www.stress-network.com

Bekeken: 1167 keer

Promoten Van Gezondheid – Een Positieve Verandering Bewerkstelligen
Promoten van gezondheid om een beter leven te hebben.
Ieder persoon is uiteindelijk voor zichzelf verantwoordelijk. Ben je ongelukkig met je huidige levenssituatie, dan zou dat dus betekenen dat je er zelf iets mee moet doen. Iemand anders zal jouw situatie beslist niet veranderen voor jou.


En…….er zal ook niets veranderen als u zichzelf niet veranderd.

Als psychodidacticus en counsellor, vind ik het min of meer mijn taak om actief mee te doen met het promoten van gezondheid.

Het verschil tussen “geleefd worden” en “leven” hebt u zelf in de hand. In tegenstelling tot de helden van videogames, hebt u maar 1 leven. Uw leven is te kort om slechte wijn te drinken!

Promoten van gezondheid is een must.

Iedereen kan werken aan een zo gezond mogelijk leven. Volgens de definitie van de Wereld Gezondheids Organisatie wordt gezondheid gezien als “een toestand van volledig lichamelijk, geestelijk en maatschappelijk welzijn en niet slechts als afwezigheid van ziekte of andere lichamelijke gebreken”.

Wellicht een lastig te hanteren definitie, want wie verkeert er nou in een toestand van volledig lichamelijk, geestelijk en maatschappelijk welzijn. Maar……….het proces naar gezond zijn is wel degelijk te beïnvloeden.

Stress symptomen, burnout verschijnselen en overspannen klachten zijn aandoeningen waarbij je zelf veel invloed kan hebben op de genezing ervan. Het is dan ook een must om allerlei methodes, technieken en vaardigheden te promoten ter bevordering van het gezond zijn van medemensen.


Promoten van gezondheid en voorlichtingscampagnes.


Gelukkig worden er steeds meer goede voorlichting campagnes gegeven over “gezonde voeding” en gezonde leefwijzen. De cijfers laten een toename zien van mensen die ziek worden door o.a. niet goed eten, stress, milieuvervuiling, te weinig lichaamsbeweging en/of te weinig slaap en rust.

Met behulp van de goede voorlichting, ondersteuning en begeleiding, hoeven niet alle stress klachten, verschijnselen burnout en overspannen klachten ernstig en/of chronisch te worden. De kennis, het goede programma promoten, zorgt ervoor dat er positieve veranderingen ontstaan. Op grote schaal.


Wanneer we de kinderen, de goede voorlichting geven, investeren we in gezonde ouderen, in de toekomst!



Als u serieus uw eigen stress symptomen wil reduceren en het promoten van gezondheid ook als een must ziet, kunt u NU HIER GRATIS unieke en levensveranderende informatie aanvragen dat voor u voor een snel herstel en uiteindelijk voor veel meer fitte mensen zal zorgen! www.stress-network.com of kijk op www.trendflow.nl om direct zelf al te starten.






GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Trendflow Powerfull Way Of Life
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
imageimage