Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Kleurtrainingen & Kleurcoaching

image
Ervaring

+1
Kleur InZicht
Hendrik Tollensdreef, Goirle, Nederland

Tarief: Nader overeen te komen
Bedrijf met KvK 17236059

Telefoonnummer
www.kleurinzicht.nl

Bekeken: 2689 keer

Kleurtrainingen & Kleurcoaching
Coaching:
Sta je voor een lastige keuze? Zit je niet lekker in je vel? Is het chaos in je hoofd en heb je behoefte aan helderheid? Gevoel vast te lopen? We lopen - vroeg of laat - allemaal wel eens vast in ons leven.

Je hoeft het niet allemaal alleen te doen. Ik loop graag met je mee om je processen te spiegelen en helderheid te schenken. Je hebt helemaal geen lange trajecten nodig om helderheid te krijgen en weer lekker in je vel te zitten.

Na 5 wandelingen en een Kleur Profiel kan je weer helemaal op koers zitten! Dan staat jouw kompas weer afgestemd op jouw ware zelf. Ik help je graag weer in verbinding te komen met je diepere kern.

Wil jij je verlangens gaan leven? Het leven gaan leiden dat écht bij je past....? Daar kan ik je bij helpen. Ik coach op zielsniveau. Dat betekent dat ik je uitnodig om je innerlijke processen wezenlijk aan te gaan. Om weer in verbinding met jezelf te komen. Want van daaruit ontstaat alles. Wat past niet langer bij je? Wat mag losgelaten worden? Durf je uiting te geven aan je diepste verlangens?

Het coachen op zielsniveau doe ik met KLEUR in de bedding van de NATUUR. Al jarenlang coach ik mensen met Kleur en ben ik getuige van de kracht van Kleur in allerlei bewustzijnsprocessen. Steeds opnieuw zie ik dat de verbinding met je innerlijke Kleuren je in verbinding brengt met je lichtkracht, je ware zelf.

Op het moment dat jij je innerlijke kleuren kunt omarmen en daardoor in je lichtkracht komt te staan, word je vanzelf de beste versie van jezelf en volgens mij is dat wat de wereld nodig heeft. Dat we met z'n allen onze beste versie leven. Dan is jouw aanwezigheid alleen al inspirerend voor de ander.

We zijn allemaal geprogrammeerd met het zoeken naar liefde, het zoeken naar thuis, het zoeken naar onszelf. Die zoektocht richten we meestal in de buitenwereld, maar daar ga je het niet vinden. Ik nodig je van harte uit om je zoektocht naar binnen te gaan richten. In verbinding met jezelf te komen, een liefdevolle relatie met jezelf aan te gaan.

Hier ligt jouw sleutel tot creatie.

Ik wandel graag een stukje mee op je levenspad om te inspireren, je te helpen je verlangen(s) te gaan leven.

Voel je welkom voor een vrijblijvende kennismakingswandeling.

Mail me : [email protected]  



Werkgebied:
Goirle, Tilburg, Riel, Hilvarenbeek, Berkel-Enschot, Biest-Houtakker, Heukelom, Moergestel, Poppel, Oisterwijk, Diessen, Alphen, Esbeek, Hulten, Haghorst, Udenhout, Loon op Zand, Gilze, De Moer, Haaren, Rijen, Dongen, Biezenmortel, Weelde, Baarle-Nassau, Oost- West- en Middelbeers, Kaatsheuvel, Molenschot, Lage Mierde, Chaam, Bavel, Dorst, Helvoirt, Oirschot, Boxtel, Hooge Mierde, 's-Gravenmoer, Drunen, Oosterhout, Waalwijk, Netersel, Esch, Ulicoten, Ravels, Hulsel, Sprang-Capelle, Cromvoirt, Ulvenhout, Baarle-Hertog, Waspik, Casteren, Elshout, Breda, Oosteind, Strijbeek, Nieuwkuijk, Teteringen, Vessem, Meerle, Wintelre, Vught, Reusel, Hoogeloon, Galder, Bladel, Arendonk, Liempde, Vlijmen, Drongelen, Raamsdonk, Gemonde, Best, Haarsteeg, Hapert, Eindhoven, Castelre, Sint-Michielsgestel, Raamsdonksveer, Minderhout, Meeuwen, 's-Hertogenbosch, Veldhoven, Heusden, Duizel, Eethen, Wortel, Genderen, Turnhout, Dussen, Knegsel, Merksplas.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Kleur InZicht
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
(+) Mijn ervaring met Kleur InZicht is geweldig positief. Ik ben heel goed geholpen in mijn personal coachingstraject en als ik ooit nog een coach nodig heb, zal ik geen moment aarzelen om opnieuw in zee te gaan met dit bedrijf.
A. | Tilburg 07-08-09
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image