Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Altijd moe, chronisch pijn, hoofdpijn, vochtvasthouden enz. kan komen van vernauwde lymfevaten.

image
Ervaring

0
Praktijk voor welzijn Heesch
Heesch, Bachlaan 51

Tarief: vanaf 25 euro
Bedrijf met KvK 16047351

Telefoonnummer
praktijkvoorwelzijn.nl

Bekeken: 10324 keer

Altijd moe, chronisch pijn, hoofdpijn, vochtvasthouden enz. kan komen van vernauwde lymfevaten.
Praktijk voor welzijn heeft vele afdelingen. Eén ervan is de lymfe. Iemand die al jaren moe is, (chronisch) pijn heeft, hoofdpijn, stress, allergie, vermoeide onderbenen, spataderen of niet lekker in zijn vel zit, zou eens een onderzoekje moeten laten doen of dat niet van de slecht werkende lymfe zou kunnen komen.
Lymfe voert alle giftige stoffen af naar de nieren, en die vervoert het naar de blaas. Als de lymfe vaten vernauwen, komt er een soort file en komt de lymfe (giftige stof) later in de nieren. En al die extra tijd, geven de giftige stoffen hun effect aan het lichaam af. Hier kun je echt moe van worden, en ook hoofdpijn van krijgen, niet lekker in je vel zitten enz.
Wij kunnen meten of de lymfe een verstopping heeft ja of nee. En bij "ja" geven we 3 mogelijkheden, een beetje verstopt, verstopt, maximaal verstopt. Als we een verstopping kunnen meten, dan kunnen we die in een kuur van 12 behandelingen wegwerken (als er geen ziekte verder een rol speelt). U zult niet weten wat u voelt, u hoofdpijn is weg, u bent niet moe meer, u zit lekker in uw vel, u bent minder gestrest, u heeft niet zo'n heftige allergie reactie enz.
Wij raden u aan om een proefbehandeling te ondergaan. U krijgt dan een anamnese (door een verpleegkundige) die gaat kijken of u aan de Lymphomed mag, de medische machine die meet en die eventueel u vernauwingen kan wegwerken). De klachten worden geïnventariseerd. Dan gaan we meten. Binnen 5 minuten weten we dan of er een vernauwing is of niet. Dan schakelen we over op echte directe lymfedrainage. Dat voelt heerlijk aan. Vanaf uw voeten tot de nieren, worden uw lymfevocht gedraineerd (pompend) naar de nieren. Ondertussen vertellen we (verpleegkundige) welke verwachting u wel en niet mag hebben als u de vernauwing zou aanpakken met een kuur. U betaalt slechts 25 euro voor deze proef en bent daarna tot niets verplicht. (Immers u heeft ons voor het onderzoek betaald). Wij zeggen ook altijd: "Neem niet direct een beslissing, u loopt er misschien al jaren mee, bel morgen maar als u het wel wilt". Geen last van "nee" zeggen dus.
Een proefbehandeling kost u globaal een half uur, doch vaak loopt het uit naar een uur, door de vele vragen die men meestal heeft. Wij nemen er de tijd voor in ieder geval.
Wilt u meer informatie, kijk op onze website www.praktijkvoorwelzijn.nl en ga naar salons en naar lymfe behandeling.




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Praktijk voor welzijn Heesch
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image