Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl

Blijf jong, blijf fit.

image
Ervaring

0
Seaweed Ireland
Kilkenny, Ierland

Tarief: 4, 85
Particulier aanbod/vraag

Telefoonnummer
buyseaweedonline.com

Bekeken: 1246 keer

Blijf jong, blijf fit.
Be jong, blijf gezond, feel good.


Het water is de eigenlijke bron van het leven, zonder water zou er geen leven zijn. Water verjongt, reinigt en herstelt van ziekten die worden geassocieerd met een verstoorde waterbalans.


Het eerste leven ontstond in zee in de vorm van algen, om vervolgens via de evolutie zich verder te ontwikkelen via zeewier, planten, vogels en dieren tot uiteindelijk de mens; geboren in en verbonden met het water tot op de dag van vandaag. Het grootste gedeelte van het menselijke lichaam bestaat uit water; na de bevruchting vormt het eerste leven van de mens zich in het vruchtwater. (Mini Oceaan) Men kan bloed vervangen door schoon zeewater en mens of dier blijft leven.





Toen de gewervelde dieren en de daaruit voortgekomen mensen het water verlieten bleek het vaak een probleem te zijn om toegang te krijgen tot voldoende mineralen en sporenelementen, nodig voor een gezond lichaam. De vrijwel onbeperkte toegang verdween met het verlaten van de zee. Deze mineralen en sporenelementen zijn instrumentaal in alle lichaamsprocessen en kunnen door de mens zelf niet gemaakt worden. Het is daarvoor afhankelijk van bronnen van buiten, zoals planten.


De Oude Volkeren wezen er dan ook op dat, naast planten, ook een beperkte hoeveelheid aan producten uit de zee zou moeten worden gebruikt. Door de voeding volledig te baseren op producten van het land, kan dit leiden tot tekorten op het gebied van zowel micronutriënts als sporenelementen. Uit publicaties van een onderzoek gedaan door de wereld gezondheidsraad in 1997 en vergeleken met eenzelfde onderzoek gedaan in 1975 blijkt, dat inmiddels een daling van 25-50% in het vitamine- en minerale gehalte is opgetreden. Ter voorkoming van mogelijke tekorten kan men een of twee capsules met zeewier nemem. Prijs is €4.85 per 100.





Trefwoorden: Zeewier, health jeugd, gezondheid, voeding, dieeten, alternatieve medicijnen, alternative voeding, vitaliteit, energy, spijsvertering, mineralen, sporenelementen, bad, cosmetic, schoonheid, uitstraling




GRATIS ADVERTENTIE PLAATSEN? KLIK HIER
Contact opnemen met Seaweed Ireland
Telefoon is niet verplicht



Berichten / Ervaringen:
Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
Ervaring of bericht delen:



Bericht:
Uw naam
Uw email adres
Lokatie:


Email adres is verplicht en wordt
verborgen op de site.
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2024 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
×
image