Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl
inloggen met Facebook

Profielpagina klusmasters

Contact opnemen met klusmasters

Klusmasters

Rozenburg | Eenmanszaak of ZZP - KvK 24184397

Telefoonnummer


BeschrijvingKlusMasters staat garant voor alle door haar uitgevoerde werkzaamheden en staat bekend om vakbekwaamheid, deskundigheid en een perfecte prijs/kwaliteitverhouding. Wij zijn een allround klussenbedrijf met ruime ervaring in bouw en onderhoudswerkzaamheden. Garantie en referenties geen probleem! Wij zijn een maatschappelijk betrokken onderneming en leveren daardoor mede een bijdrage aan goede doelen. Zie onze website om tot een nadere kennismaking met ons te komen.
Uw opdracht wordt door ons met alle zorgvuldigheid onder de loep genomen en voorzien van deskundige adviezen. Binnenshuis kunnen wij voor u een rol spelen als u bijvoorbeeld een nieuwe keuken, wc of badkamer wilt, zo ook bij zolderverbouwingen en of vervangen van binten en vloerdelen door aantasting van houtworm, enz. Buitenshuis kunnen wij voor u verschillende werkzaamheden realiseren, u kunt hierbij o.a. denken aan onderhoudswerk, bijvoorbeeld reparatie van houtrot in kozijnen, dakgoten of boeidelen, herstel van metselwerk of lekkages. Ook houden wij ons aanbevolen voor ingrepen zoals het plaatsen van een extra deur, vervangen van ramen/deuren, dak-reparaties en/of renovaties, het plaatsen van gevelbekleding of andere bouwkundige wijzigingen.
Tenslotte hechten wij aan duidelijke afspraken en plezierige omgang. Op de website klusmasters.nl vindt u meer informatie over onze werkzaamheden en manier van werken. Is uw interesse gewekt, neem dan gerust contact op.
met vriendelijke groet,
KlusMasters
Lees verder...KenmerkenSpecialiteiten:Houtrot bestijding, Verbouwingen en onderhoud, Keuken en badkamermontage, Zolderverbouwingen, Algemeen onderhoud woningService: Garantie


Betreft
Bedrijf
Ervaring
0
Op Dienst.nl
8,1 jaar
Website:
-
  • Nieuws
  • Contact opnemen
  • Ervaringen
  • Kaart
klusmasters heeft nog geen nieuws toegevoegd
Contact opnemen met klusmasters
Telefoon is niet verplicht
Er zijn nog geen berichten of ervaringen geplaatst

Deel deze pagina en vraag om reviews

Ervaring of bericht toevoegen
Uw ervaring / bericht

Uw naam
Emailadres
Uw woonplaats

Ervaring / bericht plaatsen
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2019 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
xxx