Diensten en klussen advertentiesite
Inloggen op Dienst.nl
inloggen met Facebook

Profielpagina Maters Stijldansclub

Contact opnemen met Maters Stijldansclub

Maters Stijldansclub

Borredreef

Telefoonnummer
Skype

Geluidsverhuur voor trimloop, toespraak, sportveld. Alles voortrimloop, geluid,  finishklok, startpistool, portofoons.. Geluidsverhuur voor dansen, stijldans-DJ.  Radio - vossenjachtspel. Workshop dansen, country linedance, ballroom, latin, oude dansen, openingsdans. Digitaal loterijspel ofwel rad van fortuin, digitale bingomachine. Tijdwaarneming voor zeepkistenrace. Tijdwaarneming voor postenpel, dropping, etc met chiptechniek  Activiteiten zeer geschikt voor groepen, reünie, teambuilding, neven-nichtenweekeindeBetreft
Particulier
Ervaring
+2
Op Dienst.nl
11,4 jaar
Website:
Klik hier
  • Nieuws
  • Contact opnemen
  • Ervaringen
  • Kaart

Ook in 2016 dansen wer

Op 07-01-2016 12:16
Wij zijn van plan een 50plus lesclubje stijldansen op te richten in Den Bosch. Elke woensdagmiddag oefenen onder leiding van een ervaren dansleraar. Je leert het internationale Brons-Programma dat op alle dansscholen gegeven wordt. Bij 7 paren of meer kan dit doorgaan. We dansen dan tot aan de zomervakantie. Het lesgeld is gemiddeld 3 euro per bijeenkomst van 2 uur.

Apparatuur nog vrij voor 30 april

Op 25-04-2013 12:17

Laatste nieuws ivm aflasting is er op 30 april nog een muziekinstallatie vrij, een zeepkistenrace digitale tijdmeting en het radio vossenjacht zoekspel. .

Contact opnemen met Maters Stijldansclub
Telefoon is niet verplicht
+1
Ik ben van de activiteitenbegeleiding in een verzorgingstehuis en we wilden eens iets anders doen dan de afgezaagde bingo, bloemschikken of vogelhuisjes timmeren. Mijn oog viel op dansleider Frans op Dienst.  Zijn tarief past prima in ons budget en ik heb hem gecontracteerd. Het is boven verwachting een oergezellige middag geworden. Nooit gedacht dat onze bejaarde cliënten nog zo goed ter been waren op de dansvloer. Naast de bekende stijldansen hebben we ook Kruispolka en Valeta gedanst. Veel deelnemers wisten nog de pasjes nog van vroeger. Frans had er echt zin in en heeft nog een half uurtje extra gedraaid. Ik ga ‘m binnenkort nog een keertje vragen, dansen is ook een prima vorm van bewegen. Dat komt de gezondheid van onze cliënten zeer ten goede.
Van 07-01-16
+1
Wij hebben 's- middags eens vossenjacht gelopen en deavond daarna een countrydans- workshop gedaan. Dat is ons goed bevallen. Wij gaan in de toekomst vaker met dit team iets organiseren voor de campinggasten en personeelsvereniging.
Huisman | 's-Hertogenbosch 18-08-07
Ervaring of bericht toevoegen
Uw ervaring / bericht

Uw naam
Emailadres
Uw woonplaats

Ervaring / bericht plaatsen
Dienst.nl maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. X SLUITEN

Dienst.nl is niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of reacties
Voorwaarden | Sitemap | Linkpartners | Rijksoverheid: Dienstverlening aan huis

Copyright 2004 - 2019 Dienst.nl - Eerste & grootste specifieke diensten en klussen advertentiesite
Dienst.nl | KvK: 60112077 | BTW: NL126170526B01
xxx